PremiumWaarom crypto analisten verwachten dat Avalanche gaat stijgen

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor een groot aantal cryptomunten. In dit artikel delen we een recente analyse van avalanche (AVAX) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse AVAX koers

Avalanche kon sinds de jaarwisseling flink stijgen. Die stijging begon vanuit de supportzone die door de analisten van Crypto Insiders in een vorige analyse al werd aangegeven.

De AVAX koers steeg met ongeveer 20% vanaf de low van $10,5 naar een high van $12,8. Zoals hieronder is te zien, kwam die piek precies in de volgende blauwe weerstandzone uit. Dat betekent echter dat de analisten vanaf hier eerst een correctie verwachten:

“De koers van AVAX heeft onze verwachtingen nauw gevolgd. Wij verwachten dat de koers snel een kleine correctie zal maken na het voltooien van de eerste wave van een Elliott Wave patroon.

De koers zal naar onze verwachting in de zone rond de $12,60 tegen weerstand stuiten en een daling inzetten. Na de eerstvolgende correctie zien wij een mogelijk instapmoment voor ons in de groene zone tussen de $11,33 en $11,57.

Wij zullen tegen die tijd direct een nieuwe AVAX analyse delen in de Premium omgeving om de stijging preciezer in kaart te brengen.”

Deze analyse is van 8 januari. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Profiteren van een koersdaling op AVAX?

Zoals je wellicht al hebt ervaren: de crypto markt is volatiel en koersen bewegen nooit in een rechte lijn. De huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Toch kun je ook winst maken door in te zetten op een koerdaling via zogeheten “short posities.” Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit.

Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kom je in direct contact met onze analisten en leer je van ervaren handelaren hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar zij hun posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over Avalanche

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel