PremiumWat analisten op de lange termijn van de Bitcoin koers verwachten

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptomunten. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we twee recente analyses van bitcoin (BTC) uit onze Premium omgeving. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen, probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Technische analyse BTC koers

In tijden van hoge volatiliteit kan het voor sommige handelaren moeilijk zijn om overzicht te behouden en zien zij door de bomen het bos niet meer. Daarom is het belangrijk om soms uit te zoomen en naar het grote plaatje te kijken.

Om die reden deelden de analisten van Crypto Insiders onlangs hun lange termijn visie voor de BTC koers met alle leden. Zij verwachten het volgende:

“Wij zien dat bitcoin op de lange termijn een ABC Elliott Wave patroon aan het vormen is. Dit patroon begon in de bodem van juni 2021 en maakt nu de laatste wave af. 

Om de wave C te voltooien, hebben we een innerwave 12345 Elliott Wave patroon nodig. Naar onze verwachting is de huidige opwaartse beweging de vierde correctieve wave van dit patroon. Dit betekent dat we nog een vijfde wave omlaag moeten krijgen, waardoor de bodem, die we rond november 2022 kregen, niet de ultieme bodem is. 

Kortgezegd: wij verwachten eerst een opwaartse beweging die voorlopig even zal doorgaan, maar dan gevolgd wordt door een harde daling, wellicht naar een nieuwe low. Op dat moment zullen wij zelf op zoek gaan naar de absolute lokale bodem om posities in te nemen voor de lange termijn. Zodra wij deze bodem beter in beeld kunnen brengen, zullen we dit delen in onze premium groep.”

Deze analyse is 16 januari met leden gedeeld. Analyses worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze Premium omgeving en zijn dus mogelijk iets verouderd.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

De crypto markt is volatiel en verandert voortdurend. Onze analisten maken daarom gebruik van Bybit om ook in te kunnen spelen op dalende koersen. Met een Premium lidmaatschap van Crypto Insiders kun je leren van ervaren analisten en handelaren hoe je kunt profiteren van onze analyses. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk onze laatste live-stream voor premium leden

Lees meer over bitcoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel