PremiumWAVES analyse: Crypto koers stijgt met maar liefst 45%

In de premium omgeving van Crypto Insiders worden dagelijks actuele technische analyses gedeeld door ervaren analisten. De afgelopen periode kwam Waves (WAVES) hier regelmatig ter sprake. In dit artikel blikken we terug op deze technische analyse en brengen we de recente ontwikkelingen en verwachtingen voor de komende periode in kaart. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, kun je deze eenvoudig stellen in onze Discord community. Hier worden onze technische analyses doorgaans 48 uur eerder gedeeld met onze leden.

WAVES is over de afgelopen 24 uur met ongeveer 45% gestegen. Over de afgelopen zeven dagen ging het ongeveer even goed en steeg de koers met ongeveer 35%. WAVES staat op het moment van schrijven op de 60e plaats qua grootste cryptocurrencies op basis van de marktwaarde.

Wat is WAVES?

Waves is een zogeheten multi-purpose blockchain platform en ondersteunt dus verschillende functies, waaronder gedecentraliseerde applicaties (DApps) en smart contracts. Waves kondigde eind mei aan dat het project momenteel aan een herstelplan werkt om de “nieuwe generatie van decentralized finance (DeFi) in te luiden,” nadat de Neutrino stablecoin (USDN) tweemaal dit jaar zijn ‘peg’ (koppeling) met USD verloor. Voor een uitgebreidere fundamentele analyse van WAVES, kun je een kijkje nemen op deze pagina.

Laatste WAVES nieuws

Het is niet helemaal duidelijk wat de directe aanleiding is voor de plotselinge koersstijging van WAVES. Het heeft mogelijk met de eerdergenoemde USDN stablecoin te maken. Het project beschreef gisteren op Twitter hoe men jaarlijkse percentages kan verdienen met USDN, oftewel yield farmingOok werd onlangs PLUTO voor WAVES aangekondigd. Daarnaast is WAVES van plan een groot evenement te houden in New York wat hoogstwaarschijnlijk verbonden is aan het Waves Ducks project. Tot slot werd Waves recent als future gelist op Kraken exchange. Het WAVES ecosysteem is in ieder geval hard aan het groeien.

Analyse WAVES

Vandaag werd een nieuwe WAVES analyse gedeeld in de Discord omgeving van Crypto Insiders. Op deze grafiek is te zien dat de koers precies een prachtig punt heeft geraakt om in te stappen en de analyse bleek al erg succesvol. Alhoewel de trade van onze analisten nog loopt, steeg de koers direct na het plaatsen van de analyse met maar liefst 27%.

De volledige analyse is te lezen in de Discord omgeving. Leden uit de Discord groep verwachten zelfs nog meer van WAVES. Gisteren deelden onze analisten ook een nieuwe reeks van technische analyses voor crypto als bitcoin (BTC), ethereum (ETH), solana (SOL), avalanche (AVAX), chainlink (LINK) en decentraland (MANA). Bij elke analyse delen onze analisten een strategie plus mogelijke in- en uitstapzones.

Wat zijn de verwachtingen voor WAVES?

De verwachting omtrent het herstelplan zijn hooggespannen, in elk geval voor de yield farmers onder ons. Eerder dit jaar meldde het team van WAVES dat zij nog een hoop willen bereiken dit jaar met het project. Zo werken ze aan meer functionaliteiten voor DeFi-applicaties maar ook voor non-fungible token (NFT) projecten.

Desondanks zal de richting van de koers niet alleen afhangen van de bovenstaande projectontwikkelingen, maar van een groot aantal factoren die dagelijks kunnen veranderen. De crypto-markt is momenteel zwaar onderhevig aan economische gebeurtenissen en de traditionele aandelenmarkten. Dit maakt het vaak extra lastig om het juiste moment te bepalen om in een bepaald project te investeren.

WAVES en meer crypto analyes

Wil jij graag dit soort koersanalyses van crypto eerder zien? Dan verwijzen wij je graag door naar onze Premium community voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun eigen handelsplannen. Ook delen we hier regelmatig aanvullende koersanalyses en updates van projecten die we eerder in deze rubriek hebben behandeld. Via Discord kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze leden de markt voor te blijven.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel