PremiumXRP koers: analisten waarschuwen ‘eerst omhoog, dan hard omlaag’

Premium leden van Crypto Insiders ontvangen dagelijks nieuwe technische analyses voor cryptocurrencies. In dit artikel delen we een recente analyse van ripple (XRP) uit onze Premium groep. Ben je nog geen lid of mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben, probeer dan een Premium-lidmaatschap 30 dagen volledig gratis.

Technische analyse XRP koers

In een vorige XRP analyse beschreven de analisten van Crypto Insiders dat XRP op het punt stond een omkeer te maken. Die omkeer hebben we inmiddels ook gehad.

De analisten verwachten nu dat XRP even zijwaarts zal bewegen, met wellicht een nieuwe lokale high. Daarna zal de koers de weg naar beneden echter vervolgen, legden zij onlangs aan Premium leden uit:

“XRP heeft een flinke spike naar beneden gemaakt in een hele korte tijd. Helaas werd onze steunzone net niet geraakt voordat de koers weer naar boven schoot.

Nu de koers weer terug is rond onze weerstandszone tussen $0,352 en $0,39, verwachten we zijwaartse of lichtelijk opwaartse prijsactie om de vierde wave van een 12345 Elliott Wave patroon af te ronden.

Vervolgens verwachten wij mogelijk een harde daling richting de $0,21. Dat zou een daling van 35% zijn vanaf de huidige prijs.”

Deze analyse is 2 januari met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Analyses worden als eerst gedeeld in onze Premium groep.

Ontvang direct meer crypto analyses in onze Premium omgeving

Huidige marktomstandigheden maken het voor beginnende handelaren zeer lastig om winstgevend te handelen. Onze analisten maken hiervoor gebruik van Bybit. Hier is het mogelijk om te handelen in derivaten en kun je zogeheten “short-orders” plaatsen wanneer je verwacht dat een koers van een crypto gaat dalen. Dit is mogelijk op handelsplatformen zoals Bybit.

Met een premium lidmaatschap leer je van ervaren handelaren en analisten uit hoe je kunt profiteren van al onze analyses, waar ervaren handelaren posities openen en sluiten en welke risico’s hieraan verbonden zijn. Voor meer informatie, neem een kijkje op onze Premium informatiepagina en probeer de eerste 30 dagen gratis.

Bekijk een van onze laatste live-streams voor premium leden

Lees meer over Ripple

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Laatste Nieuws

Volgende artikel