Redactie Redactie
23/03/2023 16:00 5 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/03/2023 16:00

Bitget investeert $30 miljoen dollar in Multi-Chain Wallet BitKeep

icon-featured
Featured

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Bitget, het vooraanstaande crypto copy trading-platform, kondigt een investering aan van 30 miljoen dollar in BitKeep, de gedecentraliseerde multi-chain wallet met meerdere blockchains. Hiermee wordt Bitget de controlerende aandeelhouder. Deze overeenkomst stelt de crypto exchange in staat haar dienstenpakket uit te breiden en tegelijkertijd BitKeep te ondersteunen bij het verbeteren van de stabiliteit en veiligheid van hun aanbod. Het doel is om beide bedrijven in staat te stellen hun sterke punten te benutten en samen te werken aan het verbinden van DeFi en CeFi.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

BitKeep en Bitget

De investering houdt de samenvoeging van BitKeep Wallet en het zakelijke domein van Bitget in, waardoor het bestaande gebruikersbestand en productaanbod aanzienlijk wordt versterkt. BitKeep Wallet is opgericht in 2018 en biedt betrouwbare en continue niet-bewarende wallet-, swap- en NFT- marktplaats diensten aan meer dan 8 miljoen gebruikers in 168 landen. De wallet ondersteunt 90 mainnet-netwerken zoals Bitcoin, Ethereum, BNB Chain, Polygon en Solana, en meer dan 250.000 soorten activa in meer dan 20.000 dApps.

In het kader van de deal heeft Bitget 30 miljoen dollar geïnvesteerd in BitKeep, waardoor het haar aandeelhouderschap heeft vergroot en de controlerende belanghebbende van het bedrijf is geworden, geschat op 300 miljoen dollar tijdens de vorige financieringsronde. De samenwerking met Bitget biedt de wallet toegang tot de bewezen technologie en beveiligingsmogelijkheden van de crypto exchange op het gebied van uitwisseling, wat de stabiliteit en veiligheid van haar diensten verbetert.

Advertentie

De koppeling tussen DeFi en CeFi

De investering in de wallet is een belangrijke stap voor Bitget, aangezien het haar zakelijke reikwijdte zal uitbreiden naar de walletsector en zal helpen bij het leveren van native opslag- en vermogensbeheerdiensten. Door het gevestigde gebruikersbestand van 8 miljoen van BitKeep te integreren, krijgt Bitget toegang tot een geheel nieuw publiek van potentiële klanten. Dit is een cruciale stap van Bitget in de richting van toegang tot Web3 als onderdeel van haar nieuwe Go Beyond Derivatives-strategie, die voorziet in het koppelen van CeFi en DeFi, en het platform transformeert van een toonaangevende contractuitwisseling naar een uitgebreide en holistische uitwisseling met een eigen ecosysteem.

Gracy Chen, algemeen directeur bij Bitget, zei het volgende over de investering:

“Deze stap is een win-win keuze voor zowel Bitget als BitKeep en vergemakkelijkt gezamenlijke inspanningen in de gedecentraliseerde ruimte en daarbuiten. We zijn verheugd om het team van BitKeep de nodige ondersteuning te bieden om de veiligheid en stabiliteit van hun dienstenaanbod te versterken en tegelijkertijd verwelkomen we met genoegen zo’n gevestigde speler in de sector als onderdeel van ons groeiende ecosysteem. Als een van de meest betrouwbare crypto-uitwisselingen met een gebruikersbeschermingsfonds van 300 miljoen dollar, begrijpen we het belang van veiligheid en betrouwbaarheid voor cryptogebruikers en zijn we ervan overtuigd dat de integratie van onze native oplossingen in het BitKeep-framework het imago van een aantrekkelijke wallet zal versterken.”

Moka Han, Chief Operating Officer bij BitKeep, deelde ook haar mening over het belang van de investering voor gebruikers en voegde eraan toe:

“De investeringsovereenkomst houdt niet alleen financiële, maar ook technische ondersteuning in, die door een professioneel team met de benodigde ervaring voor productgroei en marktuitbreiding aan ons zal worden geboden. We zijn enthousiast over deze samenwerking en het potentieel dat het heeft om onze gebruikers nog uitgebreidere diensten voor het beheer van digitale activa te bieden. We geloven dat een nauwe samenwerking met Bitget niet alleen de groei van ons bedrijf zal stimuleren, maar ook waardevolle ervaringsuitwisseling zal bieden waar onze gebruikers van zullen profiteren.”

BitKeep’s indrukwekkende dienstenaanbod gaat verder dan een crypto-wallet. Het biedt gebruikers toegang tot verschillende DeFi-protocollen en NFT-projecten in verschillende blockchains via de geïntegreerde dApp-verkenner, wat naadloze en moeiteloze interacties met cryptotransacties mogelijk maakt. Het ondersteunt ook een NFT-marktplaats, een launchpad en een swap-functie. Als een speciaal ontworpen oplossing met diverse mogelijkheden, zal BitKeep Bitget verder helpen de Web3-ruimte te betreden zodra de integratie is voltooid.

In mei 2022 kondigde BitKeep een fondsenwerving aan van 15 miljoen dollar met een waardering van 100 miljoen dollar. Dragonfly Capital leidde de ronde met deelname van KuCoin Ventures, A&T Capital, Foresight Ventures, SevenX, Matrixpor, Bixin Capital, Danhua Capital, Peak Capital en YM Capital.

Over Bitget:

Opgericht in 2018, is Bitget een toonaangevende wereldwijde crypto exchange met copy trading- en futures-diensten als belangrijkste kenmerken. De crypto exchange bedient meer dan 8 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en regio’s en zet zich in om gebruikers te helpen slimmer te handelen door een veilige, allesomvattende handelsoplossing te bieden. Het inspireert individuen om crypto te omarmen door samenwerkingen met geloofwaardige partners, waaronder de legendarische Argentijnse voetballer Lionel Messi, het toonaangevende Italiaanse voetbalteam Juventus en de officiële eSports-evenementenorganisator PGL. Volgens Coingecko is Bitget momenteel een top 5 futures-handelsplatform en een top 10 spothandelsplatform.

Over BitKeep:

BitKeep is een gedecentraliseerde digitale portemonnee die meerdere blockchains ondersteunt en een alles-in-één oplossing biedt voor een uitgebreid dienstenportfolio, waaronder een geïntegreerde NFT Marketplace, walletfunctie, swapservices, DApp-browser en Launchpad. Het biedt betrouwbare en veilige vermogensbeheer- en handelsdiensten aan meer dan 8 miljoen gebruikers wereldwijd, in 168 landen in Noord-Amerika, Europa en Azië, en is wereldwijd de best beoordeelde wallet op Google Play, waarbij het Metamask overtreft. BitKeep ondersteunt momenteel meer dan 250.000 soorten cryptovaluta in meer dan 80 blockchains, waaronder grote namen zoals Bitcoin, Ethereum, Polygon, BNB Chain, Fantom en Solana.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Featured nieuws

Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Hoe Troy met doordachte bitcoin trades een fortuin verdient
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Gepassioneerde crypto handelaar Philip scoort met ijskoude strategie
Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten
Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten
Advertentie