Crypto-experts: Uniglo (GLO), Chainlink (LINK) en Spookyswap (BOO) kunnen top crypto overtreffen

icon-featured
Featured
Crypto-experts: Uniglo (GLO), Chainlink (LINK) en Spookyswap (BOO) kunnen top crypto overtreffen

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


De berenmarkt heeft veel crypto-investeerders omgetoverd tot verstandigere beleggers. Nu de hype niet langer de prijs van elk cryptocurrency opdrijft, worden beleggers gedwongen terug te keren naar de basis en kiezen ze voor een andere aanpak.

Crypto-experts verwachten dat Uniglo (GLO), Chainlink (LINK) en SpookySwap (BOO) enkele van de toppresteerders zullen zijn in de volgende cyclus van de stierenmarkt. Ze kunnen mogelijk zelfs beter presteren dan de grotere crypto-projecten. Dit zijn drie crypto die elke belegger in de gaten moet houden.

Uniglo (GLO)

Uniglo is een nieuwe crypto die waarde ondersteuning aan valuta terugbrengt. Sinds de afschaffing van de goudstandaard in 1971, is de koopkracht van de Amerikaanse dollar in vrije val. De inflatie heeft gewone mensen over de hele wereld eraan herinnerd dat hun geld veel minder waard is dan tien jaar geleden. GLO is een valuta die is ontworpen om waarde te behouden en tegelijkertijd inspeelt op speculatie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de zogeheten tokenomics van GLO.

Een deel van elke transactie met GLO gaat naar het bouwen van de schatkist, die activa wordt opgeslagen in de Uniglo Vault. De Vault zal een mandje met effecten bevatten, waaronder echte, digitale en NFT activa. Crypto met een grotere kapitalisatie worden vastgehouden om te profiteren van prijsstijgingen op de lange termijn, stablecoins om in te dekken tegen volatiliteit. De Vault zal ook hoogwaardige fysieke items bevatten, zoals kunst, die hebben bewezen een fantastisch oppotmiddel te zijn. GLO is een token dat is ontworpen om te groeien en waarde te behouden door gebruik te maken van activa en schaarste.

uniglo

Chainlink (LINK)

Chainlink is verreweg een van de spannendste projecten op het gebied van digitale activa. Een zwakte van blockchain technologie is het onvermogen om externe gegevens op te halen, en Chainlink gebruikt een gedecentraliseerd orakelnetwerk om dit probleem op te lossen. Chainlink maakt het mogelijk om externe datafeeds in blockchains in te voeren.

Chainlink fungeert als de brug tussen de echte wereld en blockchain technologie, en de use cases zijn ongelooflijk. Het faciliteert op kleine schaal betere handel met live prijsfeeds, maar de potentiële toepassing binnen supply chains en verzekeringen is echt opmerkelijk. Met de waardepropositie van Chainlink, zal LINK bijna gegarandeerd een explosieve prijsactie zien in de volgende bullmarkt.

SpookySwap (BOO)

BOO is het incentive token van Fantom’s belangrijkste exchange: SpookySwap. SpookySwap beheert momenteel meer dan 20% van de totale liquiditeit binnen het Fantom ecosysteem, en met zijn opbrengst genererende mogelijkheden is het niet moeilijk in te zien waarom. Een klassiek liquidity provider (LP) token dat op het platform wordt gefarmed, is BOOxFTM, dat momenteel 31% APR uitbetaalt. De BOO beloningen kan men staken en beleggers kunnen gelaagde inkomsten genereren.

BOO is momenteel zwaar ondergewaardeerd en alle gegenereerde opbrengsten hebben de potentie om in de volgende bullmarktfase minstens 10x te stijgen. Wanneer de macro-economische omgeving risicovoller wordt, zal SpookySwap massa’s liquiditeit aantrekken en zal BOO stijgen.

Ontdek meer hier:


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement

Trending Featured nieuws

bitcoin-mining-rollman-mining-BTC-bitcoin
Je eigen Bitcoins maken vanuit huis? Gratis gesprek en €500 korting
bitcoin-bullmarket-altcoins-crypto
Bitcoin’s hashrate bereikt hoogtepunt, InQubeta trekt hoge ogen
altcoin-BNB-Inqubeta-QUBE
Deze altcoins hopen BTC te overtreffen in 2024, ondanks halvering
Advertisement