Redactie Redactie
10/12/2022 11:05 5 min. leestijd
Bijgewerkt op 01/11/2023 12:21

Presale van groene IMPT token duurt nog maar 3 dagen

icon-featured
Featured

Foto: UrshkaPhoto/Shutterstock

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


de presale van de groene crypto IMPT is bijna ten einde en geïnteresseerde beleggers hebben nog slechts 3 dagen de tijd om de gewilde token aan te schaffen. Er zijn de afgelopen week ook diverse crypto exchange listings aangekondigd, en daarmee ligt een succesvol vervolg van de presale binnen de verwachting. 

Lees verder om erachter te komen wat IMPT precies is, waarom het project al voor €15 miljoen heeft opgehaald bij investeerders en hoe jij zelf nog tegen een voordelige prijs kunt deelnemen aan de presale van wat wellicht de beste crypto is om vandaag te kopen. 

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in juli gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Succesvolle Presale + Aankondiging 3 Crypto Exchange Listings na Lancering

De IMPT presale begon enkele weken geleden en haalde in korte tijd miljoenen aan investeringsgeld op. Inmiddels is de grens van $15 miljoen zelfs doorbroken. Hiermee neemt de verkoop van de groene crypto de laatste dagen voor het einde van de presale een vogelvlucht. Er zijn nog 3 dagen te gaan, en de verwachting is dat de verkoop alleen maar verder zal accelereren. 

Op 14 december 2022 wordt de groene crypto IMPT gelanceerd. Afgelopen week kondigde het team al aan dat verschillende grote crypto exchanges de token omarmen en aan hun trading platform zullen toevoegen. 

De gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges waarvan dit al officieel bevestigd zijn, zijn Uniswap (DEX), LBank (CEX) en Changelly Pro (CEX). IMPT is gebouwd op de Ethereum blockchain en daardoor een ERC-20 token, en daarmee klaar voor verdere listings bij bekende en onbekende crypto exchanges. In de periode na de launch zullen er naar verwachting nog diverse andere crypto exchange listings volgen. 

Advertentie

IMPT en de strijd tegen Klimaatverandering als Groene Crypto

IMPT is niet zomaar een cryptocurrency. De token staat bekend als groene crypto, en een van de duurzaamste projecten op de blockchain. Dat heeft de token onder andere te danken aan de keuze om op het Ethereum netwerk te bouwen. Dit netwerk is sinds de overstap van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake met ruim 99% zuiniger geworden in energieverbruik, en daarmee bij uitstek de blockchain om een project als IMPT op te lanceren. 

IMPT zelf draait om carbon credits. Dit zijn een soort bewijsstukken die het mogelijk maken voor bedrijven en particulieren om hun CO2-uitstoot / voetafdruk te compenseren. Zo kunnen zij de eigen ecologische afdruk beperken. 

IMPT geeft de mogelijkheid deze carbon credits aan te schaffen en registreert ze als NFT’s op de blockchain waardoor het niet alleen mogelijk wordt deze te verhandelen, maar vooral ook om te monitoren dat er niet gefraudeerd wordt met de credits. Omdat ze als unieke voorwerpen op de blockchain geregistreerd staan, zijn transacties transparant en wordt het onmogelijk om bijvoorbeeld carbon credits dubbel te tellen. 

Ook ontwikkelt IMPT een eigen platform. Op dit platform krijgen gebruikers de mogelijkheid om bij retailers aankopen te doen, en de verkopende partij moet in ruil daarvoor een deel van de omzet afstaan aan een goed, groen doel. De goede doelen worden zorgvuldig door IMPT zelf geselecteerd waarbij gekeken wordt naar de ESG-richtlijnen en het creëren van een maximale impact voor het klimaat en milieu. 

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Het Team van IMPT 

Het team achter IMPT bestaat uit een aantal ervaren ondernemers en zakenlieden. CEO van het project is Denis Creighton, die de afgelopen jaren bij meerdere bedrijven een bestuursrol vervulde. Hij wordt bijgestaan door een zorgvuldig samengesteld team. 

Het belangrijkste is echter het overkoepelende doel; het volledige team van IMPT bestaat uit enthousiaste mensen die elk hun verantwoordelijkheid willen nemen inzake klimaatverandering. Met het verminderen van CO2-uitstoot willen zij de toekomst van de komende generaties veiligstellen. 

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Zo kun je zelf nog Investeren in de Presale van IMPT

Het is nog tot 11 december mogelijk om als investeerder deel te nemen aan de presale van IMPT. Het is zowel als particulier of als organisatie mogelijk om de tokens aan te schaffen, aangezien het een publieke crypto ICO betreft. 

De tokens zijn momenteel te koop voor het equivalent van $0,023 per IMPT. Om deel te nemen bezoek je de officiële website van IMPT. Klik vervolgens op de knop om een wallet te koppelen. De MetaMask crypto wallet is hier het geschiktst voor. 

Zorg dat je in de wallet Ethereum of Tether (USDT) hebt staan. Dit zijn de gekozen tokens die geruild kunnen worden voor IMPT. Je kan desgewenst via je creditcard via de website en een partner van IMPT rechtstreeks Ethereum kopen. 

Vul het aantal tokens in dat je wilt ruilen voor IMPT, en bevestig de transactie via de website en je crypto wallet. De tokens zijn vervolgens vanaf 12 december te claimen via de website


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie

Trending Featured nieuws

https://www.etoro.com/nl/stocks/?utm_medium=Affiliate&utm_source=96164&utm_content=18633&utm_serial=Stocks%20NL&utm_campaign=Stocks%20NL&utm_term=#zero-commissions
Belgische solana handelaar geniet van 600% winst door ‘long-strategie’
Advertentie