Redactie Redactie
16/02/2023 19:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/02/2023 19:00

Stort EUR en GBP met 0 kosten en ontvang een beloning van $20

icon-featured
Featured

Onderstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.


Om de lancering van SEPA-betalingen te vieren heeft Bitget een speciale promotie voorbereid voor gebruikers uit Europa en het Verenigd Koninkrijk. Tijdens het evenement, dat loopt van 10 februari 2023 om 10:00 uur tot 22 februari 2023 om 22:00 uur, kunnen alle nieuwe en bestaande gebruikers die de onderstaande taken voltooien, een beloning van $20 USDT verdienen op hun fiat storting!

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Win 20 dollar bij Bitget

Om in aanmerking te komen voor de beloning moet men allereerst een account aanmaken op Bitget. Vervolgens moeten zij hun Bitget account verifiëren en KYC voltooien voor SEPA-betalingen. Daarnaast moeten ze een storting van minimaal $150 of het equivalent daarvan in lokale valuta doen. Het is mogelijk om zonder kosten EUR en GBP op het Bitget account te storten door op ‘Koop Crypto’ te klikken, vervolgens op ‘Bankstorting’, daarna op ‘Selecteer EUR’ (of GBP) en tenslotte op Sepa te klikken.

Gebruikers kunnen ook fiatvaluta omwisselen voor crypto door te handelen op fiat handelsparen, zoals USDT/EUR, BTC/EUR, ETH/EUR, USDT/GBP, BTC/GBP en ETH/GBP. Alle handelskosten bedragen slechts 0,1%, wat de laagste handelskosten in Nederland zijn.

De lokale valuta die in aanmerking komen voor deze promotie zijn EUR en GBP. 

Wees er snel bij

Er is in totaal en maximaal $20.000 aan USDT beschikbaar voor deze promotie. Als de totale uitbetaling voor deelname groter is dan $20.000 in USDT stablecoins, zullen de in aanmerking komende gebruikers gerangschikt worden tegen de tijd dat hun gebruikersgegevens zijn ingediend en zullen ze worden beloond totdat $20.000 volledig is verbruikt.

Alle beloningen worden binnen 7 werkdagen na afloop van het evenement op uw Bitget account gedistribueerd. 

Ten slotte is het belangrijk om te weten dat het verhandelen van cryptovaluta aanzienlijke risico’s met zich meebrengt en kan leiden tot het verlies van uw kapitaal. U mag niet meer beleggen dan u zich kunt veroorloven te verliezen en u moet ervoor zorgen dat u de risico’s volledig begrijpt. Houd voordat u gaat handelen rekening met uw ervaringsniveau, inkoopdoelstellingen en win indien nodig onafhankelijk financieel advies in


Bovenstaand artikel is een ingezonden stuk en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Dit is geen financieel advies en onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website worden verstrekt dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement

Trending Featured nieuws

Bitcoin ETF concurrentie neemt toe, Aave en InQubeta op springen
Bitcoin ETF concurrentie neemt toe, Aave en InQubeta op springen
Terra Luna trends bullish, deze altcoin wil profiteren
Terra Luna trends bullish, deze altcoin wil profiteren
Te laat geïnvesteerd in BTC en ETH? ROE wil je een tweede kans bieden
Te laat geïnvesteerd in BTC en ETH? ROE wil je een tweede kans bieden
Advertisement