Roy van Krieken Roy van Krieken
03/12/2022 15:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:13

3 crypto games waar je geld mee kunt verdienen

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Alexander56891/Shutterstock

Er zijn vandaag de dag honderden crypto games beschikbaar waarmee je geld kunt verdienen tijdens het spelen. Vaak is dat echter niet geheel zonder risico, omdat je zelf geld moet inleggen. In de gevallen waarin dat niet zo is, zijn de verdiensten meestal zo laag dat je nog beter achter de kassa kunt gaan zitten bij de Albert Heijn.

Als je geïnteresseerd bent in geld verdienen met crypto-games, dan moet je nog even blijven opletten. In dit artikel geven wij drie tips voor spellen waar jij mee kunt verdienen.

Tamadoge

Als je in de jaren 90 of daarvoor bent geboren, dan heb je vast weleens van Tamagotchi gehoord. Dat is precies waar de Tamadoge game op gebaseerd is. Spelers kunnen een eigen NFT-doge minten en moeten deze vervolgens opvoeden van puppy tot volwassen hond. Iedere doge heeft weer eigen stats, karaktereigenschappen, krachten en zwaktes.

Vervolgens kun je met jouw Tamadoge ten strijde trekken en het gevecht aangaan met andere eigenaren. De winnaars hiervan ontvangen de TAMA coin. Die kun je vervolgens verkopen op de markt en eraan verdienen.

Axie Infinity

Eén van de meest populaire games binnen de crypto-wereld is ongetwijfeld Axie Infinity. In deze op Pokemon geïnspireerde game, gaan spelers met elkaar de strijd aan via wezens die de naam Axies dragen. Dit zijn NFTs die je kunt kopen en verkopen op de open marktplaats van het spel. Om Axie Infinity te kunnen spelen heb je tenminste drie Axies nodig.

Tijdens het spelen kun je de strijd aangaan met andere Axies, is het mogelijk om te handelen en kun je de Smooth Love Potion (SLP) cryptocurrency verdienen. De digitale coin is met name bedoeld om te betalen voor het creëren van nieuwe Axies, maar de munt kan ook verkocht worden op een beurs.

Decentraland

Als we het over crypto-games hebben, dan kunnen we natuurlijk niet om Decentraland heen. Deze virtuele wereld, waarin het mogelijk is om onder andere stukken land te kopen en verkopen, is de populairste game van allemaal. Om van start te gaan binnen Decentraland is het belangrijk om een eigen avatar te bouwen. Daarmee kan je vervolgens de wereld in en ontdekken wat deze allemaal voor jou in petto heeft.

Als je vervolgens land wil kopen, dan heb je daar MANA tokens voor nodig, die je kunt kopen bij verschillende exchanges. Ieder stuk land dat je koopt, krijg je in de vorm van een NFT in je wallet. Zo krijgt Decentraland het voor elkaar om ieder stuk land als een unieke token te verkopen.Je kunt binnen Decentraland ook investeren in spullen voor je avatar met de MANA tokens. Daarnaast is het mogelijk om huizen te kopen en natuurlijk meubels en dergelijke voor in je huis. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos voor deze game.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
terra-luna-lunc-do-kwon
Terra-drama nadert einde: Miljarden-schikking leidt tot verkoop bedrijven
Zuid-Korea opent aanval op Noord-Koreaanse bitcoins
Noord-Koreaanse cryptodieven beginnen $305 miljoen te versluizen
Advertentie