Home Nieuws Altcoin nieuws Akoin, de langverwachte crypto van superster Akon, lanceert vandaag op Bittrex exchange

Akoin, de langverwachte crypto van superster Akon, lanceert vandaag op Bittrex exchange

Akoin, de langverwachte cryptocurrency van de Amerikaanse-Senegalese zanger Akon, lanceert eindelijk vandaag.

- Advertentie -

Akoin (AKN) zal vanaf 11/11/11 om 11:11 PST, oftewel 20:11 Nederlandse tijd, beschikbaar zijn op de cryptocurrency-exchange van Bittrex:

Ook lanceert Akoin in de Mwale Medical Technology City (MMTC). De MMTC is een nieuwe metropool van $2 miljard in het westen van Kenia. Het is gebouwd rondom een groot medisch en technologisch complex en bevat winkel- en wooncomplexen die voornamelijk op hernieuwbare energiebronnen draaien.

Bewoners kunnen binnenkort Akoin gebruiken als betaalmiddel in de stad. Ook zou de crypto direct omgezet kunnen worden in belminuten. Later deze maand staat een testprogramma gepland voor een kleine groep inwoners.

De MMTC zou als een perfect testterrein kunnen dienen voor Akoin City. Akon is namelijk van plan zelf ook een dergelijke stad te bouwen, maar dan in Senegal, genaamd Akon City. Het doel is dat deze futuristische stad compleet op de Akoin crypto gaat draaien.

- Advertentie -

Akon City sloot eerder dit jaar een contract van $6 miljard af om aan de constructie te beginnen, het zal echter nog wel meerdere jaren duren voordat de stad klaar is. Akon zelf vergelijkt zijn stad met Wakanda, de futuristische stad uit de ‘Black Panther’ film van Marvel.

Daarnaast is Akon van plan om een blockchain hub op te zetten in Kenia, genaamd de Kenyan Opportunity Hub. Akoin werkt hiervoor samen met het Nederlandse Effect.AI.

In gerelateerd nieuws kondigt Akon aan dat hij aanwezig zal zijn tijdens de AIBC Summit en Fintech Abu Dhabi later deze maand:

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€15.027,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.762,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.786,80 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.800,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.854,50 Kopen
Laatste nieuws

– Advertentie –

Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...