Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws BAT tokens van Brave kunnen nu ingwisseld worden bij topmerken als Apple,...

BAT tokens van Brave kunnen nu ingwisseld worden bij topmerken als Apple, Starbucks en Playstation

Brave Software, het bedrijf achter de gelijknamige blockchain webbrowser, meldt dat gebruikers nu hun Basic Attention Tokens (BAT) kunnen inwisselen voor “echte wereld beloningen.” Dat kondigt Brave op 10 maart aan middels een persbericht.

Door samen te werken met TAP Network is het nu mogelijk voor klanten om hun tokens in te ruilen voor zogeheten gift cards (cadeaubonnen) van honderden topmerken als Apple, Walmart, Starbucks, Domino’s, Xbox, Playstation, HBO, Hulu en meer.

- Advertentie -

Alhoewel het persbericht aangeeft dat dit voornamelijk voor Amerikaanse klanten bedoeld is, zou de dienst naar verluidt ook toegankelijk moeten zijn voor gebruikers buiten de Verenigde Staten. Ze zullen echter op minder plaatsen deze gift cards kunnen gebruiken.

Brave is een relatief nieuwe webbrowser dat gebruik maakt van blockchain-technologie. De browser richt zich op het behoud van privacy, trackers en ads worden automatisch geblokkeerd. Gebruikers kunnen BAT tokens verdienen door advertenties via de browser te bekijken. Deze tokens kunnen vervolgens gebruikt worden om zogeheten content creators te tippen. Nu kunnen ze dus ook voor andere beloningen worden ingewisseld. Afgelopen december bereikte Brave meer dan 10 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

De relatie tussen consumenten en adverteerders op het internet is ontwricht. Consumenten worden uitgebuit door adverteerders die hen volgen op het web met volledige minachting voor privacy. Deze samenwerking met TAP Network ondersteunt onze missie om consumenten en merken op een respectvolle, wederzijds voordelige manier te verbinden en draagt bij aan de groei van ons totale ecosysteem door het nut van BAT uit te breiden.

Aldus Brendan Eich, medeoprichter en CEO van Brave Software. TAP Network is een marktplaatstechnologiebedrijf gericht op het bieden van beloningen als een dienst. Het bedrijf werkt samen met meer dan 250.000 handelaren en topmerken. Lin Dai, medeoprichter en CEO van TAP Network, zegt:

BAT vertegenwoordigt een fundamentele verschuiving waarbij consumenten worden beloond voor hun aandacht, en TAP is verheugd om ons netwerk van vertrouwde merken te verbinden met het Brave-ecosysteem en biedt ‘real-world’ verzilveringsprogramma aan BAT-gebruikers die niet door andere digitale tokens worden aangeboden.

Zijn jouw ogen ook op de koers van bitcoin gericht? Die van onze analist David wel! In zijn meest recente column beschrijft hij dat we te maken hebben met een belangrijk moment!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.174,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.234,96 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.235,34 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.237,84 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.281,66 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Stef: De $9.100 moet houden en dit is waarom!

0
Volume wise zeg ik nu al dat we absoluut niet bullish zijn op de koers van bitcoin (BTC). In de week van 11 tot 18 mei zat er maar liefst voor $20 miljard aan marktorders in die weekly candle. Als we de week daarna kijken zitten we op $14...