Timo Bult Timo Bult
12/07/2020 19:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/07/2020 19:05

Bitcoin (BTC) whale Joe007: "Ethereum (ETH) staking is een marketingtruc"

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Bitcoin (BTC) whale Joe007 Ethereum (ETH) staking is een marketingtruc

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Je hebt vast wel wel eens van hem gehoord; Joe007, een bekende bitcoin (BTC) whale. Vaak doet hij uitspraken over crypto en gezien zijn status als whale luisteren velen graag naar wat hij te zeggen heeft. Dit keer sprak Joe007 zich uit over de nieuwe versie van Ethereum (ETH), ETH 2.0.
Volgens de whale is ETH 2.0 niets meer dan een marketingplooi om nieuwe investeerders te lokken. De nieuwste versie van het netwerk zal het mogelijk maken om ETH te staken, of vastzetten. Echter zou dit volgens de whale inhouden dat zij hun ETH voor eeuwig vast moeten zetten. Op Twitter schreef hij:

“Ethereum staking” is een marketingtruc om hebzuchtige ETHtard-plebs in het nutteloze “2.0” te zuigen en hun ETH daar voor altijd vast te houden terwijl insiders, whales en de Eth Foundation-bende premine-rijkdom van ETH 1.0 lossen zonder concurrentie van de retailbeleggers. Super slim, net als andere ETH-oplichting.


Joe007 ging daarnaast ook in op de mogelijke vertraging van de upgrade. Hij zegt totaal niet verrast te zijn dat ETH 2.0 nogmaals vertraagd word:

Ben ik verrast door nog een Ethereum 2.0-vertraging? Niet eens een beetje. Sterker nog, mijn mond zou openvallen als Ethereum-ontwikkelaars ooit iets anders zouden doen dan loze beloften.

Kortom, Joe007 is geen fan van Ethereum.
In april van dit jaar sprak de whale zich nog uit over de huidige wereldwijde situatie. Het coronavirus kan volgens hem voor nog meer dalingen gaan zorgen doordat meer investeerders hun posities zullen sluiten. Hij schreef toen:

Het gaat een van de grootste economische schokken worden van onze generatie. Het zal zich ontwikkelen in vlagen. Er zal valse hoop gegeven worden welke vervolgens teniet worden gedaan. De focus van de crisis zal verschuiven naar verschillende gebieden. Pogingen om een ​​crisis te verlichten en op te lossen, zullen tot meer puinhoop leiden.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie