Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
17/03/2019 10:42 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/03/2019 10:42

BitTorrent token, in tegenstelling tot andere cryptocurrencies, dik in de plus

icon-altcoins
Altcoin nieuws
bittorrent_token_in_tegenstelling_tot_andere_tokens_dik_in_de_plus

Terwijl de crypto-markt er gisteren nog rooskleurig uitzag is dat nu wel anders. De meeste cryptocurrencies lijken nu enigszins te consolideren met kleine koersdalingen op dit moment. Bitcoin (BTC) staat op moment van schrijven bijvoorbeeld 0,97% in de min, maar staat nog wel boven de belangrijke grens van $4.000. Er zijn echter een paar altcoins die het op dit moment nog steeds goed doen. BitTorrent token (BTT) is daar een van.
De BitTorrent token is de native token van het peer-to-peer file sharing platform BitTorrent. Dit platform werd vorig jaar overgenomen door Justin Sun, CEO van TRON (TRX). Sun wil de twee platformen met elkaar integreren om een gedecentraliseerd internet te kunnen bouwen.
BTT was de afgelopen week redelijk stabiel na een piek op 11 maart. Maar net als de rest van de cryptocurrencies maakte ook BTT een flinke stijging door op 16 maart. Nu andere cryptocurrencies weer iets terugzakken blijft BitTorrent token door stijgen.
De altcoin is op dit moment $0,000845 waard na in de afgelopen 24 uur met 10,5% te zijn gestegen. Ook tegen BTC wint de crypto terrein met een stijging van 11,5%. Op de BTT/BTC grafiek vormt de koers volgens crypto-analyst CryptoRonny daarnaast een falling wedge patroon:
https://twitter.com/CryptoRonny5/status/1107186667117527040
Dit patroon wordt gevormd wanneer de koers in een steeds krappere range begint te handelen, waarbij het vaak voorkomt dat de koers uiteindelijk uitbreekt. Dit kan zowel naar onder als naar boven zijn. Crypto-analisten hebben echter hoge verwachtingen vanwege de voorgaande rally van BTT.
Toch blijft het uitkijken. De crypto-markt staat erom bekend zeer volatiel te zijn, wat zeker geldt voor kleinere altcoins zoals BTT. De komende uren zal duidelijker gaan worden welke kant BTT de komende periode op zal gaan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie