Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Blockchain-startup SingularityNET en ‘s werelds grootste verzekeraar gaan samenwering aan

De blockchain-startup SingularityNET gaat de samenwerking aan met Ping An, ‘s werelds grootste verzekeraar. Ping An is daarnaast een van de grootste inversteringsbedrijven en vermogensbeheerders ter wereld. De twee bedrijven hopen middels de samenwerking kunstmatige intelligentie (AI) in te kunnen zetten ten behoeve van Ping An’s activiteiten.

SingularityNET is een open source ecosysteem dat bovenop het Ethereum (ETH)-netwerk gebouwd is. Het bedrijf wil AI voor iedereen beschikbaar maken door een gedecentraliseerde marktplaats te bieden en daarmee toegang te bieden tot algoritmen die normaal gesproken alleen voor grote tech-bedrijven beschikbaar zijn.

- Advertentie -

Ping An is een verzekeraar die zich al jaren bezighoudt met de nieuwste technologieën. De Research & Development (R&D)-afdeling van het bedrijf bestaat uit 23.000 werknemers en het heeft in de afgelopen 10 jaar €6,5 miljard in onderzoek geïnvesteerd.

Gezien de grootte van de verzekeraar zegt Dr. Ben Goertzel, CEO van SingularityNET, dat de startup “dankzij de samenwerking kan laten zien welke voordelen AI kan brengen” voor een bedrijf zoals Ping An. De twee bedrijven willen zich eerst gaan concentreren op het gebruik van AI voor optical character recognition (OCR), cross validation (CV) en model training. Goertzel zei verder:

“We zijn momenteel aan het bespreken hoe de SingularityNET-infrastructuur kan worden geïntegreerd met de IT-infrastructuur van Ping An om de verschillende soorten beschikbare gegevens te analyseren.”

SingularityNET is onderdeel van de SingularityNET Foundation, een stichting die in Nederland gevestigd is. Tijdens de Initial Coin Offering (ICO) in 2017 haalde het een bedrag van $36 miljoen op om de ontwikkeling van het platform te kunnen financieren. De native token van het paltform, AGI, is $0,05 waard en maakte net als de rest van de crypto-koersen afgelopen nacht een flinke stijging door.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...