Timo Bult Timo Bult
22/04/2020 09:48 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/04/2020 09:48

Cardano (ADA) broncode heeft de beste kwaliteit van de industrie, aldus Hoskinson

Nieuws
Cardano (ADA) broncode heeft de beste kwaliteit van de industrie, aldus Hoskinson

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

Cardano (ADA) is een van die altcoins waar velen binnen de crypto-gemeenschap hoge verwachtingen van hebben. Het project ziet een constante ontwikkeling en is op dat gebied het actiefste blockchain-project op de markt. Een Twitteraar sprak onlangs zijn lof uit voor de energie die in het project zit, waarop Cardano-oprichter Charles Hoskinson reageerde.
De Twitteraar, red pin genaamd, sprak in een tweet zijn lof uit voor het project:

“Ik kan niet wachten op het moment dat #cardano binnenkort wordt geüpgraded naar #shelley. De ontwikkelaar van $ada gaat nu all-in, kijk maar naar de wekelijkse bijdrage aan de broncode. MEER DAN 2600 commits in slechts één week. En meer dan 11.000 commits per maand en 134.000 per jaar. Moeilijk om deze voortgang te negeren?”

Hoskinson maakte vervolgens gebruik van de tweet om op een sarcastische wijze de draak te steken met Cardano-critici:

“Maar maar maar commits zeggen niets, jullie zijn slechts een wallet, cardano is oplichterij, gewoon een whitepaper, jullie hebben niets bereikt, Charles Hoskinson is een oplichter … wordt nu behoorlijk absurd toch?”


In reactie op zijn tweet vroeg een andere Twitteraar zich af of het überhaupt te doen is om zoveel bijdragen voor de broncode te krijgen. Hoskinson wordt gevraagd: “Hoe zijn 2.600 bijdragen in een week tijd vol te houden? Hoe blijven ontwikkelaars up-to-date?” Waarop hij antwoordde:

Onze codekwaliteit is de beste in de industrie en omvat intensief gebruik van quickcheck, formele specificaties en een speciale QA-afdeling met behoorlijk uitgebreide testnormen


In maart was Cardano het actiefste blockchain-project. Het zag meer bijdragen dan bijvoorbeeld Ethereum (ETH), Stellar (XLM) en Bitcoin (BTC). Het project is dichtbij het doorvoeren van belangrijke updates. Hoskinson stelt dat ADA daarom de beste crypto van 2020 wordt.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie