Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Cardano (ADA) broncode heeft de beste kwaliteit van de industrie, aldus Hoskinson

Cardano (ADA) is een van die altcoins waar velen binnen de crypto-gemeenschap hoge verwachtingen van hebben. Het project ziet een constante ontwikkeling en is op dat gebied het actiefste blockchain-project op de markt. Een Twitteraar sprak onlangs zijn lof uit voor de energie die in het project zit, waarop Cardano-oprichter Charles Hoskinson reageerde.

De Twitteraar, red pin genaamd, sprak in een tweet zijn lof uit voor het project:

“Ik kan niet wachten op het moment dat #cardano binnenkort wordt geüpgraded naar #shelley. De ontwikkelaar van $ada gaat nu all-in, kijk maar naar de wekelijkse bijdrage aan de broncode. MEER DAN 2600 commits in slechts één week. En meer dan 11.000 commits per maand en 134.000 per jaar. Moeilijk om deze voortgang te negeren🔥”

- Advertentie -

Hoskinson maakte vervolgens gebruik van de tweet om op een sarcastische wijze de draak te steken met Cardano-critici:

“Maar maar maar commits zeggen niets, jullie zijn slechts een wallet, cardano is oplichterij, gewoon een whitepaper, jullie hebben niets bereikt, Charles Hoskinson is een oplichter … wordt nu behoorlijk absurd toch?”

In reactie op zijn tweet vroeg een andere Twitteraar zich af of het überhaupt te doen is om zoveel bijdragen voor de broncode te krijgen. Hoskinson wordt gevraagd: “Hoe zijn 2.600 bijdragen in een week tijd vol te houden? Hoe blijven ontwikkelaars up-to-date?” Waarop hij antwoordde:

Onze codekwaliteit is de beste in de industrie en omvat intensief gebruik van quickcheck, formele specificaties en een speciale QA-afdeling met behoorlijk uitgebreide testnormen

In maart was Cardano het actiefste blockchain-project. Het zag meer bijdragen dan bijvoorbeeld Ethereum (ETH), Stellar (XLM) en Bitcoin (BTC). Het project is dichtbij het doorvoeren van belangrijke updates. Hoskinson stelt dat ADA daarom de beste crypto van 2020 wordt.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.906,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.928,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.960,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.004,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.094,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.094,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.906,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.928,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.960,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.004,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...