Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Cardano (ADA) in maart het actiefste project op gebied van ontwikkeling

Cardano (ADA) is op het gebied van ontwikkeling het actiefste blockchain-project op Github van de maand maart. Dit blijkt uit data van CryptoDiffer.

Cardano, een blockchain-project voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en smart contracts, staat bekend om de constante ontwikkeling die ontwikkelaars doorvoeren. De broncode van het project wordt daarnaast constant getoetst volgens de wetenschappelijke methode, wat uniek is binnen de crypto-sector. Cardano wordt dankzij zijn potentie ook wel de “Ethereum killer” genoemd.

- Advertentie -

In een recente tweet zet CryptoDiffer op een rijtje hoeveel bijdragen ontwikkelaars hebben gedaan op het Github-platform. Dit kan een idee geven van hoe actief een community is met het door ontwikkelen van een project. Cardano staat in deze ranglijst met afstand op de eerste plek:

Van de cryptocurrencies laat cardano dus onder andere ethereum (ETH), stellar (XLM) en EOS (EOS) achter zich. Dat de ontwikkeling van Cardano doorstoomt is echter niet terug te zien in de cardano prijs.

Cardano is op dit moment de nummer 15 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Vorig jaar april handelde ADA nog rond een prijs van $0,08 maar in de loop van het jaar zakte de koers terug naar een waarde van rond de $0.0191 In het begin van 2020 leek cardano op te kunnen krabbelen echter kwam in maart de klap als gevolg van het coronavirus. Op het moment van schrijven handelt ADA rond een prijs van $0,0326.

Een mogelijke reden dat de prijs achterblijft is dat Cardano eigenlijk maar weinig doet aan marketing. Eind januari werd echter aangekondigd dat Cardano samen gaat werken met PricewaterhouseCoopers (PwC), die het project zal helpen met het ontwikkelen van een promotieplan en de commercialisering van de Cardano-blockchain.

Begin april landeerde Cardano de Byron reboot. Cardano-oprichter Charles Hoskins stelde destijds dat ADA de beste crypto dit jaar.

Volgens onze analist David hebben we te maken met een interessante situatie, want hoewel de terugval in de $6K bearish is, weten de bears tot op heden niet door te pakken. Aan de andere kant zien we dat de bulls keer op keer het gewonnen terrein weer snel prijs moet geven. Om welk niveau gaat de strijd? Lees het in Davids net verschenen technische analyse!

De koers van bitcoin begon aan een move en deze lijkt in de richting van de $6.000 te gaan. Bekijk de vandaag verschenen koersupdate van Michiel voor meer!

Heb je afgelopen vrijdag de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.107,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.129,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.161,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.191,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.292,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.292,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.107,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.129,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.161,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.191,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...