Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

‘Cardano (ADA) heeft meer dan genoeg ruimte voor groei vanwege lage staking-percentages’

Ryan Seliks, mede-oprichter van Messari, zegt dat de recente stijging van cardano (ADA) het bewijs is dat staking nog niet dood is voor de voorbereiding van de Shelly update.

Na de stijging die cardano doormaakte de afgelopen tijd, staat de cryptocurrency op dit moment op plaats zes per marktkapitalisatie. Ondanks dat gelooft Seliks dat handelaren nog steeds meer van de altcoin kunnen kopen en staken.

- Advertentie -

In zijn nieuwsbrief meldde Seliks dat lagere staking-percentages voor cardano zou kunnen betekenen dat investeerders die “zich afvragen of ze te laat zijn op het feest” een hoger rendement kunnen krijgen.

Daarna vertelde de mede-oprichter van Messari dat een van de redenen dat de token ineens zo hard in waarde steeg, 85% op 8 juli, de aankomende upgrade is van het netwerk van Cardano genaamd Shelly.

“De potentiële discrepantie tussen gestakede en niet-gestakede ADA zou echter een goed teken kunnen zijn voor bulls, zelfs nadat Shelley live is gegaan. Hoewel het aanvankelijke staking-percentage pas na de lancering bekend zou zijn, zag Cardano’s gestimuleerde testnet een participatie van ~40% van het gerapporteerde aanbod. Als dit overgaat op mainnet, zullen de staking-percentages van Cardano aanzienlijk lager zijn dan bij andere large-cap netwerken zoals Tezos (80%) en Cosmos (71%).”

Selkis zegt dat dit betekent dat er meer dan genoeg ruimte is voor ADA om te groeien aangezien investeerders lagere staking-percentages zoeken om te kopen en te staken op exchanges.

Volgens een aankondiging is de ontwikkelaar van Cardano, IOHK, een partnerschap aangegaan met Coinbase Custody, een aanbieder van cold storage die wordt beheerd door de gelijknamige cryptocurrency exchange Coinbase. Dit zorgde er op zijn beurt weer voor dat er geruchten kwamen over dat Coinbase vanaf dan ook cardano gaat aanbieden op haar exchange. De altcoin gaat nu voor een prijs van ongeveer $0,13.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.196,24 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.196,24 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...