Rico Engelbarts
13/07/2020 14:52 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/07/2020 14:52

'Cardano (ADA) heeft meer dan genoeg ruimte voor groei vanwege lage staking-percentages'

icon-altcoins
Altcoin nieuws
'Cardano (ADA) heeft meer dan genoeg ruimte voor groei vanwege lage staking-percentages'

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

Ryan Seliks, mede-oprichter van Messari, zegt dat de recente stijging van cardano (ADA) het bewijs is dat staking nog niet dood is voor de voorbereiding van de Shelly update.
Na de stijging die cardano doormaakte de afgelopen tijd, staat de cryptocurrency op dit moment op plaats zes per marktkapitalisatie. Ondanks dat gelooft Seliks dat handelaren nog steeds meer van de altcoin kunnen kopen en staken.
In zijn nieuwsbrief meldde Seliks dat lagere staking-percentages voor cardano zou kunnen betekenen dat investeerders die “zich afvragen of ze te laat zijn op het feest” een hoger rendement kunnen krijgen.
Daarna vertelde de mede-oprichter van Messari dat een van de redenen dat de token ineens zo hard in waarde steeg, 85% op 8 juli, de aankomende upgrade is van het netwerk van Cardano genaamd Shelly.

“De potentiële discrepantie tussen gestakede en niet-gestakede ADA zou echter een goed teken kunnen zijn voor bulls, zelfs nadat Shelley live is gegaan. Hoewel het aanvankelijke staking-percentage pas na de lancering bekend zou zijn, zag Cardano’s gestimuleerde testnet een participatie van ~40% van het gerapporteerde aanbod. Als dit overgaat op mainnet, zullen de staking-percentages van Cardano aanzienlijk lager zijn dan bij andere large-cap netwerken zoals Tezos (80%) en Cosmos (71%).”

Selkis zegt dat dit betekent dat er meer dan genoeg ruimte is voor ADA om te groeien aangezien investeerders lagere staking-percentages zoeken om te kopen en te staken op exchanges.
Volgens een aankondiging is de ontwikkelaar van Cardano, IOHK, een partnerschap aangegaan met Coinbase Custody, een aanbieder van cold storage die wordt beheerd door de gelijknamige cryptocurrency exchange Coinbase. Dit zorgde er op zijn beurt weer voor dat er geruchten kwamen over dat Coinbase vanaf dan ook cardano gaat aanbieden op haar exchange. De altcoin gaat nu voor een prijs van ongeveer $0,13.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie