Timo Bult Timo Bult
19/02/2021 15:44 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/02/2021 15:44

Cardano (ADA) verwelkomt Kiss bassist Gene Simmons in community

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Cardano (ADA) verwelkomt Kiss bassist Gene Simmons in community

Foto: Shutterstock/ Piotr Swat

De Cardano (ADA) community heeft er een nieuw lid bij! De Bassist van Kiss, Gene Simmons, kondigde vandaag namelijk aan dat hij cardano heeft gekocht. En dat deed hij meteen groots.
De muzikant zou voor $300.000 aan ADA hebben gekocht. Simmons betoogt in zijn tweet dat ADA goedkoper is dan andere grotere cryptocurrencies. Daarnaast stelt hij dat hij gelooft in het project:

“Waarom heb ik Cardano (ADA) gekocht? Ten eerste is het voor bijna iedereen betaalbaar. Het zijn centen vergeleken met mijn andere holdings zoals Bitcoin, die meer dan $50.000 per munt is. Ik vind dat iedereen zich cryptocurrency moet kunnen veroorloven. En hier is er een waarin ik geloof.”


Opvallend is dat hij lijkt te vergeten dat men ook een fractie van 1 BTC kan kopen. Zijn uitspraak dat iedereen crypto moet kunnen veroorloven deed dan ook menig Twitteraar zijn schouders ophalen. Desalniettemin verwelkomt Cardano-oprichter Charles Hoskinson de beroemde muzikant met open armen:


Het is niet de eerste altcoin die Simmons aan zijn portfolio toevoegt. Eerder liet de muzikant nog weten ripple (XRP), dogecoin (DOGE) en meer te hebben gekocht.
Cardano heeft een spannende tijd voor de boeg. Zo wordt op 1 maart de Mary update geactiveerd. Hiermee zullen projecten hun eigen cryptocurrencies op Cardano kunnen lanceren. De update is een belangrijke ontwikkeling in aanloop naar de grote update die smart contracts zal activeren.
Hoskinson is overigens niet de grootste fan van bitcoin (BTC). Eerder liet hij weten te verwachten dat bitcoin zal sterven als er niet verder wordt geïnnoveerd. Er wordt veel verwacht van Cardano. Maar kan Cardano de strijd aangaan met Ethereum?

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie