Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Charles Hoskinson: Reeks van innovaties op komst voor Cardano (ADA)

Charles Hoskinson, de CEO van Input Output HK, heeft een aantal innovaties uit de doeken gedaan omtrent Cardano. Hoskinson liet tijdens een Ask Me Anything (AMA)-sessie weten dat de innovaties deze maand nog het licht zullen zien.

- Advertentie -

Een van de innovaties heeft betrekking op de Deadalus wallet; de officiële multi-platform wallet voor cardano (ADA). Naast het simpelweg ontvangen en versturen van ADA, heeft de wallet een aantal features ingebouwd die het gebruiksgemak en de veiligheid ten goede komen.

We gaan de meest significante update van Daedalus uitbrengen sinds de lancering van Daedalus. Het gros zal gebeuren in de back-end.

De verbeteringen onder de motorkap zullen voornamelijk bug fixes zijn en zullen de wallet nog gebruiksvriendelijker maken. Volgens Hoskinson is het team achter Daeudalus al tweeëneenhalve maand bezig met het ontwikkelen van de updates. Daarnaast heeft het team ook de back-end van de Haskell wallet verbeterd.

cryptocurrency_exchange_bitvavo_eerste_1000_euro_gratis_handelen_banner

Verder kaart Hoskinson aan dat er in september een grote hackathon gehouden gaat worden, in samenwerking met de Universiteit van Wyoming. Naar eigen zeggen zal het event een uitgelezen kans zijn om de verbeteringen aan het ecosysteem van Cardano te laten zien.

Gisteren de gloednieuwe wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie en verwachting uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.106,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.136,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.155,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.161,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.184,80 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.106,60 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.136,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.155,50 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.161,00 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.184,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...