coinbase_voegt_tezos_XTZ_toe_aan_coinbase_com_en_coinbase_app

Coinbase voegt tezos (XTZ) toe aan Coinbase.com en Coinbase App

Zoals al werd verwacht is de altcoin tezos (XTZ) vanaf nu te verhandelen op de cryptocurrency exchange Coinbase.com en Coinbase App. De altcoin was eerder al te verhandelen op Coinbase Pro, het handelsplatform van Coinbase voor onder andere institutionele beleggers.

Tezos is een platform waarop gebruikers kunnen ‘staken’. Hoe meer XTZ iemand bezit, hoe meer rechten hij of zij krijgt om datablokken aan de blockchain toe te voegen. Coinbase zal XTZ-houders beloningen geven op basis van de hoeveelheid XTZ iemand in zijn wallet heeft staan.

Tezos hield in 2017 een Initial Coin Offering (ICO) en haalde daarmee maar liefst $232 miljoen op. Echter kregen de bedenkers en ontwikkelaars van Tezos kort na de ICO ruzie met elkaar. Zij kregen daarom een hoop kritiek aangezien de lancering alsmaar werd uitgesteld. Uiteindelijk werd Tezos in september 2018 gelanceerd. Op het moment van schrijven staat de altcoin op de 16e plek op basis van marktkapitalisatie.

Advertentie

De verwachting was dat de notering van XTZ op het handelsplatform van Coinbase een flinke stijging zou gaan veroorzaken. Echter is dit effect onder altcoins die worden genoteerd aan een cryptocurrency exchange steeds kleiner geworden nu investeerders altcoins in veel gevallen links laten liggen. Toch ziet Tezos als een van de weinige een stijging, al is het een stijging van slechts 0,7% op het moment van schrijven.

Tezos is vanaf nu overal te verhandelen waar Coinbase actief is behalve de staat New York. Eerder deze week kondigde Coinbase nog aan dat het meer altcoins toe wil gaan voegen. Zo zou het overwegen om Algorand (ALGO), Cosmos (ATOM), Dash (DASH), Decred (DCR), Ontology (ONT), Waves (WAVES), Matic Network (MATIC) en Harmony (ONE) toe te voegen aan het aanbod.

Heb je maandag de laatste wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie op en verwachting van de koers uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.657,58 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.596,28 Kopen
2
2
Bitvavo
Reviewed
€6.613,00 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.670,19 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.672,51 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.677,94 Kopen
Laatste nieuws