cryptocurrency-prijzen_stijgen_opnieuw_ethereum_10_procent_in_de_plus

Cryptocurrency-prijzen stijgen opnieuw flink: Ethereum 10% in de plus

Het is de afgelopen tijd behoorlijk wisselvallig geweest op de cryptocurrency-markt. Het heersende sentiment is al tijden bearish, maar na een flinke piek vorige week begonnen beleggers stiekem weer een beetje hoop te krijgen. En nu is het weer raak; het grootste deel van de top 100 cryptocurrencies laat groene cijfers zien.

Terwijl litecoin (LTC) de vorige keer de grootste stijger was, is dat nu ethereum (ETH). De tweede grootste crypto is op moment van schrijven namelijk $143,01 waard, wat een stijging van meer dan 10% betekent. Bitcoin (BTC) is de afgelopen 24 uur met bijna 3% gestegen en is daarmee $3.775,98 waard.

Volgens sommige traders bestaat er de kans dat dit het begin is van een herstel van de crypto-markt. Al maanden zitten we in een bearmarkt, en de hodlers onder ons wachten dan ook al tijden op het herstel. Volgens een trader met de naam “Mayne” mogen we niet bearish zijn puur en alleen op basis van resultaten uit het verleden:

We hebben de afgelopen twee weken bullish bewegingen gezien bij ETH, BTC en altcoins. Is de bearmarkt voorbij? Misschien, het gaat erom dat we omhoog gaan. Als je alleen maar door een bearish bril kijkt, dan mis je nu behoorlijke kansen.

Aldus Mayne op Twitter.

De afgelopen maanden deed zich steeds hetzelfde patroon voor; de koersen handelden weken zijwaarts (geen daling of stijging), om vervolgens met soms wel 10% te kelderen. Dit gold echter niet voor alle crypto’s. Binance Coin (BNB) verdubbelde namelijk in waarde temidden van de crypto winter.

Of de plotselinge stijging het einde van de crypto winter betekent kan niemand zeggen. Het blijft echter opletten, omdat het dagelijkse volume nog steeds blijft steken. Daarnaast moet bitcoin nog een aantal belangrijke resistance-niveaus doorbreken, iets wat het tot nu toe nog niet gelukt is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

SATOS

4.6/5

€7.932,55 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.905,95 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.896,08 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.910,23 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.836,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.016,55 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.890,39 Kopen
Laatste nieuws