Roy van Krieken Roy van Krieken
20/05/2024 18:39 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/05/2024 17:31

Cryptohandelaar zet $2.200 om in $2,26 miljoen met nieuwe Solana memecoin

Solana-SOL
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Solana netwerk blijkt het 'meest populair', dankzij memecoin mania

Foto: sdx15/Shutterstock

Crypto staat bekend om zijn volatiliteit. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten. Zo kan investeren voor gigantische verliezen zorgen en is het niet ongewoon dat altcoins meer dan 99% van hun waarde verliezen. Aan de andere kant zien we ook parabolische stijgingen, zeker als de markt in een bullish staat verkeerd.

Een handelaar met de wallet “sundayfunday.sol” was een van de investeerders die een enorm succes wist te behalen. Volgens data van blockchain analyse platform LookOnChain wist de investeerder zijn initiële inzet met 993 keer te vergroten door een nieuwe memecoin te kopen.

$2,26 miljoen binnen acht uur

De totale inleg van de handelaar kwam uit op $2.275. Daarmee kocht hij 242 miljoen tokens van de 1DOL memecoin op het Solana (SOL) netwerk. De waarde van de token steeg enorm. Binnen acht uur veranderde de initiële investering van $2.275 in $2,26 miljoen.

De token blijft echter erg volatiel. Zo steeg 1DOL op de lanceringsdag tot $0,018 maar zakte daarna weer met meer dan 77%, naar een koers van rond de $0,004.

Of de investeerder zijn winsten kan binnenhalen is nog onzeker. Hoewel de waarde op papier enorm hoog is, is het onduidelijk of de digitale munten allemaal verkocht kunnen worden. Er zijn namelijk zorgen over de lage liquiditeit van de 1DOL handelsmarkt, wat het moeilijk zou maken voor de trader om zijn winsten te realiseren zonder de prijs sterk te laten dalen. Het is dus, helaas voor de handelaar in kwestie, nog niet zo dat hij zichzelf al echt miljonair mag noemen.

Book of Memes

Voor de handelaar is het niet de eerste keer dat hij/zij succes behaalde. Zo was de trader ook de grootste pre-sale deelnemer van de Book of Memes (BOME) token, waarin $72.000 werd geïnvesteerd. Op het hoogtepunt was de belegging meer dan $40 miljoen waard.

De handelaar verkocht een deel van zijn BOME-holdings maar blijft nog altijd de grootste BOME-houder. De handelaar verkocht 530 miljard BOME voor 38.305 SOL ($7,66 miljoen) en bezit nog steeds 894 miljard BOME ($10,5 miljoen).

Nederlandse broker geeft Nederlanders tijdelijk 1,5 miljoen PEPE gratis

Ben jij van plan om stappen in crypto-land te zetten? Kan je niet genoeg krijgen van memecoins zoals Shiba Inu, Dogecoin, PEPE en BONK? Goed nieuws! Anycoin Direct geeft al onze lezers vandaag 1.5 miljoen PEPE gratis.

Registreer je vandaag nog bij Anycoin Direct via de link hieronder en ontvang 1,5 miljoen PEPE helemaal gratis.

Pak 1.5M PEPE gratis

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie