De_koers_van_Binance_Coin _(BNB)_groeit_met_elke_IEO-op_Binance_Launchpad

De koers van Binance Coin (BNB) groeit met elke IEO op Binance Launchpad

Het blijkt dat Binance Coin (BNB) tot een van de best presterende cryptocurrencies hoort dit jaar. De koers van de cryptocurrency lijkt daarbij aangewakkerd met elke Initial Exchange Offering (IEO) die wordt gehouden op cryptocurrency exchange Binance.

Twitteraar @Dr_Yilmaz_PhD laat in een grafiek zien hoe de IEO’s elke keer weer voor een stijging in de koers zorgden:

Het is overduidelijk dat elke IEO en duwtje in de rug was van de BNB-koers. Niet geheel verrassend natuurlijk voor degenen die weten hoe de IEO’s van Binance werken.

De IEO’s van Binance zorgen voor een hoop hype omdat ze, in tegenstelling tot de meeste Initial Coin Offerings (ICO’s), van korte duur zijn. Daarmee wordt bedoeld dat het niet lang duur voordat de cryptocurrency van de IEO verhandelbaar is. Tot nu toe heeft die hype ervoor gezorgd dat elke IEO een groot succes was, wat de koers van de uitgegeven cryptocurrency weerspiegelt.

Maar hoe heeft dit dan invloed op de koers van BNB? Om op Binance Launchpad mee te mogen doen aan een IEO heb je BNB nodig. Toen Launchpad net werd gelanceerd (pun intended) was het niet belangrijk hoeveel BNB je in bezit had. Nu, door het daverende succes en daarmee grote belangstelling, hanteert Binance een loterij waarbij het van belang is dat je BNB voor een bepaalde tijd in bezit hebt, waarmee je grotere kans maakt om mee te mogen doen aan de IEO. Simpel gezegd, je moet BNB niet alleen aanschaffen maar ook voor langere tijd bewaren (HODL!). Slimme zet van Binance! Het resultaat mag duidelijk zijn. De koers van BNB geniet met volle teugen van het succes van zowel Binance Launchpad als de IEO’s.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€6.496,64 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.495,04 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.467,22 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.481,53 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.415,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.467,38 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.538,80 Kopen
Laatste nieuws