Home Nieuws Altcoin nieuws EOS-prijs stijgt na nieuws EOSIO 1.0 release, fonds van $50 miljoen ter...

EOS-prijs stijgt na nieuws EOSIO 1.0 release, fonds van $50 miljoen ter ondersteuning van “ecosysteem”

- Advertentie -

Blockchain-softwareontwikkelaar Block.one heeft versie 1.0 van hun open-source blockchain-protocol EOSIO uitgebracht, volgens een officiële blogpost die vandaag, 2 juni is gepubliceerd. De software is een platform dat is ontworpen voor het bouwen van applicaties op zowel de enterprise als op de community-driven levels.

Volgens het bericht van het bedrijf garandeert Block.one niet dat de EOSIO-software “zoals bedoeld” zal werken of “vrij zal zijn van fouten, bugs of foute code”, waarbij ze duidelijk maken dat ontwikkelaars EOSIO op eigen risico implementeren.

Naast de nieuwe softwareversie kondigde Block.one vandaag ook aan dat zij samen met blockchain-beleggingsfirma SVK Crypto een fonds van $50 miljoen heeft opgezet ter ondersteuning van de ontwikkeling van het “ecosysteem” van EOSIO.

EOS van Block.one heeft gisteren haar 1 jaar durende crowdsale voltooid, waarmee het meer dat $4 miljard heeft opgehaald, wat het project de grootste initial coin offering (ICO) ooit maakt.

Eerder deze week ontdekte het vooraanstaande Chinese internetbeveiligingsbedrijf Qihoo 360 een aantal risicovolle beveiligingskwetsbaarheden op het EOS-blockchain die externe aanvallen op alle EOS-nodes mogelijk zouden maken. De kwetsbaarheden werden naar verluidt gefixed op dezelfde dag als dat ze gemeld waren.

Van de top 100 coins op crypto-prijsvolger CoinMarketCap, is de EOS-coin het meest gestegen in de afgelopen 24 uur. De altcoin, momenteel de op vier na grootste op basis van marktkapitalisatie, is met bijna 27% gestegen en staat momenteel op $15,35

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.283,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.034,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.072,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€14.102,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.124,40 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...