Kevin Schijven Kevin Schijven
18/07/2022 09:44 4 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/07/2022 09:44

Ethereum blijft hard stijgen, polygon, avalanche & apecoin zelfs harder

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Ethereum blijft hard stijgen, polygon, avalanche & apecoin zelfs harder

Foto:

Ethereum (ETH) blijft sterk stijgen en trekt daarmee de rest van de cryptocurrency markt mee. Bitcoin (BTC) kon vanochtend een flinke sprong maken, maar tussen de altcoins zitten een groot aantal sterkere stijgers. De markt begint zelfs voorzichtig over een “mid-term rally” te praten. De totale marktkapitalisatie stijgt met 3,5% naar $1,06 biljoen.

Solana is nog lang niet waar het moet zijn, zegt oprichter
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Ethereum stijgt met 9%

De ether koers is sinds donderdag hard aan het stijgen. De koers maakte zaterdag een flinke sprong naar $1.350 en hield daar de rest van het weekend stand. Afgelopen nacht begon ETH weer te stijgen en dat leidde tot een piek van $1.490 kort voor het moment van schrijven. Op het moment van schrijven daalt ETH iets en komt de koers uit op $1.480. ETH staat daarmee vandaag 9% in de plus vandaag en deze week al 27%. Kan ETH vandaag nog de $1.500 breken?

Advertentie

TRX, DOGE, SHIB, XRP in de plus

Tron (TRX) kon vanochtend ook stijgen, maar blijft in vergelijking met de rest vandaag wat achter. Toch staat TRX vandaag 2% in de plus en komt nu op $0,07 uit. Dat geldt ook voor dogecoin (DOGE) die na een stijging van 2,2% momenteel met $0,66 stoeit. Ook shiba inu (SHIB) staat 2,2% in de plus en vecht momenteel met $0,0000113. Ripple (XRP) piekte zojuist op $0,367 en zakt nu naar $0,363 waarmee koers vandaag 2,3% in de plus staat.

Wachtrij om Ethereum-validator te worden stijgt enorm
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

BNB, ADA, DOT trekken sterker aan

Binance coin (BNB) trekt al iets harder aan en staat vandaag 3% in de plus. De BNB koers stoeit momenteel met weerstand rond $260. Cardano (ADA) staat al 4% in de plus, maar lijkt nu wat moeite te hebben met $0,475. Polkadot (DOT) steeg in de afgelopen 24 uur met 5% en begint nu het gevecht met de $7,5.

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

SOL, AVAX, MATIC stijgen nog harder

Solana (SOL) staat maar liefst 6% in de plus vandaag en probeert momenteel $42 te heroveren. Avalanche (AVAX) staat zelfs 9,5% in de plus en staat op het punt om $24 te testen. Polygon (MATIC) steelt wederom de show vandaag op de crypto-markt. De MATIC koers steeg vanochtend met maar liefst 17% en duwt momenteel tegen weerstand rond $0,9 aan.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Crypto top 100 hardste stijgers

Er staan geen noemenswaardige koersen uit de top 100 vandaag diep in het rood, vrijwel alles staat vandaag dik in het groen met enkele flinke uitschieters.

Filecoin (FIL), fantom (FTM), aave (AAVE), near (NEAR), frax share (FXS), internet computer (ICP), graph (GRT) en enjin coin (ENJ) staan vandaag ongeveer 7% in de plus. Bitdao (BIT), axie infinity (AXS), stepn (GMT) en ceth (CETH) staan 8% in het groen.

Loopring (LRC) steeg met 9% in de afgelopen 24 uur, arweave (AR) met 10%, okb (OKB) met 11% en convex finance (CVX) en thorchain (RUNE) met 12%. Ethereum classic (ETC) staat zelfs 17% in de plus vandaag en apecoin (APE) maar liefst 21%. Theta fuel is de grote winnaar van vandaag in de top 100 en staat 22,5% in de plus.

Nieuwe tegenslag voor ethereum ETF’s, SEC stelt beslissingen uit
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs weer een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie