Bonno Coerse Bonno Coerse
22/08/2022 11:14 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/06/2023 13:36

Ethereum, cardano, en meer dalen weer fors, herhaling van vorige week?

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Cardano analyse: ADA koers storm mogelijk snel af op bodem

Foto: D.Prpic/Shutterstock

De meeste cryptocurrencies uit de top 100 daalden afgelopen week met maar liefst 20 tot 30%. Gedurende het weekend konden sommige koersen iets herstellen en consolideren, maar vanochtend zijn veel crypto alweer fors aan het dalen.

Bitcoin (BTC) vangt momenteel klappen, en meerdere grote altcoins dalen alweer harder. De totale marktkapitalisatie zakt op het moment van schrijven met 1,5% naar $1,04 biljoen. Gaat de markt een herhaling van afgelopen week zien?

Bitcoin en ethereum fondsen lekken geld, CoinShares legt uit waarom
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Ethereum zakt met 4%

Ethereum (ETH) piekte vorige week eerder dan bitcoin toen de koers even boven $2.000 uitkwam. Daarna begon de ether koers al te dalen en kwam vrijdag op een dieptepunt van $1.550 uit. Gedurende het weekend herstelde ETH iets, maar kwam niet verder dan $1.630. Momenteel is ETH echter weer fors aan het dalen en komt de koers zelfs al onder het dieptepunt van vrijdag uit. De ETH prijs ligt momenteel op $1.540 en staat daarmee vandaag 4% in de min.

Advertentie

TRX, SHIB in de min

Tron (TRX) hield afgelopen week nog het best stand waardoor het weer in de top 10 grootste altcoins (zonder stablecoins) valt. Ook vandaag zakt TRX ‘slechts’ met 0,7% naar $0,065. Shiba inu (SHIB) zakt vandaag al met 2,4% naar $0,00001285. Dat is wellicht minder hard dan de rest van de top 10, maar SHIB daalde afgelopen week nog het hardst, namelijk met 24%.

EigenLayer maakt groots debuut op Ethereum met al miljarden gestaket
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

XRP, MATIC, SOL, ADA dalen harder

Ripple (XRP) zakt afgelopen week maar met 11,5%, staat vandaag 3% in de min en komt op $0,334 uit. Polkadot (DOT) staat momenteel al 3,2% in de min en zakt richting $7. Polygon (MATIC) staat vandaag 3,4% in de min en daalt naar $0,7777 uit. Solana (SOL) zakt naar $34 en staat 3,8% in de min vandaag. Cardano (ADA) daalde in de afgelopen 24 uur met 4% naar $0,44.

Effect Ethereum update: aantal transacties ontploft
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

AVAX, DOGE zakken het hardst

Avalanche (AXAX) staat vandaag 5% in de min en komt momenteel op $21,8 uit. Dogecoin (DOGE) daalde iets minder hard afgelopen week, al was dat alsnog een daling van 19,5%. Vandaag daalt DOGE echter het hardst uit de top 10 en zakt met 5,5% naar $0.0658.

Hongkong keurt bitcoin en ethereum beursfondsen goed, koersen reageren
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Crypto top 100 hardste dalers en stijgers

Ook neo (NEO), zilliqa (ZIL), internet computer (ICP), axie infinity (AXS), enjin coin (ENJ), waves (WAVES), kava (KAVA), graph (GRT), filecoin (FIL) en flow (FLOW) staan zo’n 5% in de min vandaag.

Voor near (NEAR), zcash (ZEC), stacks (STX), ethereum classic (ETC) en helium (HNT) is dat al 6%. Stepn (GMT) zakt met bijna 7% en celsius (CEL) blijf alsmaar kelderen en staat vandaag 21% in de min.

Toch is er een uitzondering: eos (EOS) kon afgelopen weekend weer hard stijgen, al was dat minder hard dan vorige week. EOS staat 5% in de plus vandaag, maar zakt momenteel onder $1,5.

EigenLayer maakt groots debuut op Ethereum met al miljarden gestaket
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Onze hoofdanalist, bekend als AppY, waarschuwde onlangs al voor een flinke crash in een nieuwe koersvideo voor premium leden. Deze video is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie