Kevin Schijven Kevin Schijven
25/07/2022 09:05 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/07/2022 09:05

Ethereum en XRP dalen flink, crypto als avalanche zakken harder

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Crypto markt krijgt forse klap, dit zijn de hardste stijgers en dalers

Foto: kkssr/Shutterstock

Bitcoin (BTC) maakte afgelopen nacht een forse duik en veel altcoins dalen nog iets harder. De totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies zakt met 3,8% naar $1,05 biljoen. Het belooft een spannende en volatiele week te worden met de FOMC meeting op woensdag.

Ethereum kan na Bitcoin halving hard stijgen, zelfs als ETF wordt afgewezen
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Ethereum zakt met 5%

Ethereum (ETH) had twee zeer sterke weken achter de rug, maar de weerstand rond $1.600 blijft vooralsnog te groot. ETH piekte afgelopen nacht nog even naar $1.650, maar zakte gelijk terug naar $1.600. Echter kon ether dit niveau nog niet omslaan van weerstand naar support en zakte er afgelopen nacht doorheen. ETH daalde vervolgens helemaal naar $1.500 en komt momenteel op $1.517 uit waarmee de koers vandaag 5% in de min staat.

Advertentie

BNB, SHIB, ADA, XRP ook in de min

Binance coin (BNB) houdt onder de grootste crypto het sterkst stand. Desondanks zakt de BNB koers met 3% naar $255. Shiba inu (SHIB) steeg na de flinke daling vanochtend iets waardoor koers op $0,00001132 en 3,3% in de min staat. Cardano (ADA) zakt met 4,1% naar $0,49 en ripple (XRP) daalt met 4,4% naar $0,345.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

DOGE, DOT, SOL, MATIC, AVAX zakken flink

Dogecoin (DOGE) komt momenteel op $0,65 uit en staat daarmee vandaag 4,7% in de min. Polkadot (DOT) daalt met 5,2% en komt op $7,1 uit. Solana (SOL) zakt zelfs met 5,3% naar $38,5. Polygon (MATIC) lijkt nog geen support te vinden vanochtend en staat daarom al 6% in de min en komt op $0,82 uit. Avalanche (AVAX) is de grootste verliezer vandaag onder de grootste crypto en zakt met maar liefst 8,3% naar $22.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Crypto top 100 hardste dalers vandaag

Tezos (XTZ), theta network (THETA), aave (AAVE), enjin (ENJ), loopring (LRC), decentraland (MANA), kusama (KSM), huobi (HT), stacks (STX) en axie infinity (AXS) staan allemaal zo’n 7% in de min vandaag.

Internet computer (ICP), lido (LDO), arweave (AR) en flow (FLOW) staan ongeveer 8% in het rood ten opzichte van 24 uur geleden. Voor cosmos (ATOM) en curve (CRV) is dat al 9%. Convex finance is de hardste daler vandaag in de top 100 en staat bijna 12% in de min.

Vermogensbeheerder voorspelt bizarre groei voor Ethereum Layer-2’s
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders op Discord

Zoek jij hulp met handelen in crypto? Dan verwijzen we je graag door naar onze Discord groep voor leden. Hier bediscussiëren ervaren analisten en handelaren dagelijks hun analyses en handelsplannen. Ook delen we hier als eerst onze technische en fundamentele analyses. In onze Discord community kunnen we 24/7 kennis met elkaar delen en proberen we samen met onze premium leden de markt voor te blijven.

Onze hoofdanalist, bekend als AppY, onlangs weer een ask me anything (AMA) sessie voor onze premium leden. Deze is nu voor iedereen terug te zien en staat vol met zeer interessante technische analyses!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie