Home Nieuws Altcoin nieuws "Ethereum (ETH) kan naar $900 stijgen wanneer bitcoin (BTC) consolideert"

“Ethereum (ETH) kan naar $900 stijgen wanneer bitcoin (BTC) consolideert”

Na de bijzonder goede prestatie van bitcoin (BTC) bleven de meeste altcoins aanvankelijk nog achter. Nu lijken de cryptocurrencies in de top 10 echter aan te haken. De grootste stijger binnen de top 10 is bitcoin.

Op het moment van schrijven is de prijs van ethereum (ETH) $346,05 volgens CoinMarketCap. Het steeg hiermee 11,41% in waarde in de afgelopen 24 uur. Bitcoin is de grootste stijger van dit moment met een stijging van 13,8%.

- Advertentie -

Ethereum doet het, net als veel andere cryptocurrencies, goed dit jaar. Na de crypto winter is ETH terug omhoog gekrabbeld en wist zo sinds het begin van het jaar met 238% in waarde te stijgen.

Volgens de analist Benjamin Blunts zit er echter mogelijk nog meer in. In een tweet van 15 juni schrijft hij dat wanneer ethereum de $302 kan doorbreken, de koers wel eens flink kan gaan stijgen. Hij verwacht een stijging naar de $900:

Analisten verwachten verder dat de altcoins mogelijk nog een extra boost zullen krijgen wanneer bitcoin weerstand tegenkomt. Die weerstand ligt volgens analisten in het gebied tussen $11.600 en $11.800, waar de BTC koers zich op dit moment bevindt. Mogelijk kiezen beleggers ervoor om hun winsten met bitcoin te liquideren en deze in altcoins te stoppen, met sterk stijgende koersen tot gevolg.

Heb je maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.107,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.151,75 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.155,17 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.169,92 Kopen
4
Bitrush
Reviewed
€8.394,26 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.