Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Ethereum (ETH)-oprichter Vitalik Buterin over PoS en Sharding: ‘We hebben onderschat hoeveel tijd het kost’

Vitalik Buterin, beter bekend als de mede-oprichter van Ethereum (ETH), sprak over het ontwikkelen van Ethereum in de podcast “The Hashing it Out”. Tijdens de show vertelde hij wat hij anders had gedaan als hij Ethereum opnieuw mocht ontwerpen.

Buterin sprak over een aantal veranderingen, zowel grote als kleine aanpassingen. Zo gaf hij bijvoorbeeld aan dat hij achteraf liever beter had willen nadenken over de gas-kosten. “We hebben het in het begin niet goed gedaan om die in te stellen,” zei Buterin in de podcast.

- Advertentie -

Nadat Buterin over de gas-prijs had gesproken, besprak hij een aantal grotere aanpassingen die hij graag vanaf het begin had willen implementeren. “We hebben zeker een beetje onderschat hoeveel tijd het zou kosten om veel dingen af ​​te maken die in 2015 niet begonnen waren” zei Buterin over Proof-of-Stake en sharding. Dit waren in zijn ogen de grootste aspecten.

“Als we hadden geweten dat het ons jaren zou gaan kosten, hadden we waarschijnlijk de roadmap anders ontworpen en hadden we nagedacht over waar de verschillende teams anders aan zouden werken en veel beslissingen in dat opzicht op een ander manier genomen moeten worden, dus denk ik, zeker veel spijt en tijdverspilling in dat opzicht.” voegde hij hieraan toe.

Ethereum 2.0, of ETH 2.0, is een tijdje in de maak en zou in eerste instantie rond januari dit jaar verschijnen, echter is de update een paar keer vertraagd. Het Ethereum team heeft in een blog aangegeven in ieder geval hard aan het werk te zijn om de update zo snel mogelijk af te ronden.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.115,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.163,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.170,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.203,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.329,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.115,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.163,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.170,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.203,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.329,70 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...