Roy van Krieken Roy van Krieken
04/07/2023 16:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 04/07/2023 16:00

Exchange list veelbesproken Nederlandse crypto: ‘herbouwd en veel potentie’

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Ground Picture

Knaken, een prominente crypto exchange van Nederlandse bodem, heeft een nieuwe primeur. Het platform gaat namelijk als een van de allereerste Florin (XFL) aan hun assortiment toevoegen. Dat is bijzonder, want Florin is een volledig Nederlands crypto project dat de afgelopen jaren veel besproken is geweest.

Als je nu een account aanmaakt bij Knaken en de volledige verificatie succesvol doorloopt, krijg je ook nog eens een fraai cadeautje! 

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Florin bij Knaken

Wellicht dat je de naam Florin wel eens eerder bent tegengekomen. Dat kan, aangezien het project al jaren bestaat. Zeker ook doordat bekende Nederlanders zoals Rico Verhoeven en Michael van Gerwen zich, niet zonder aardig wat controverse, erg positief hadden uitgesproken over het project. Echter gebruikte Florin de recente bearmarkt om grote verbeteringen aan te brengen aan het netwerk, en stond de activiteit van het project tijdelijk op een laag pitje. Tot nu.

Florin is een gedecentraliseerde cryptocurrency waarbij niemand aan het roer staat. De blockchain functioneert op een gedecentraliseerde manier, mogelijk gemaakt door de gebruikers zelf – de miners en de holders. Florin is open-source, wat betekent dat elke ontwikkelaar de code kan controleren. 

Hoewel ontwikkelaars veranderingen of verbeteringen in de code kunnen voorstellen, worden deze pas uitgevoerd als de meerderheid van de gebruikers ermee instemt en de aangepaste software installeert. Toegankelijkheid zie je overal bij Florin terugkomen. Zo kun je bijvoorbeeld al beginnen met het minen van XFL met niets meer dan je smartphone!

XFL koers

Aangezien Florin nog een relatief klein project is, is de mogelijkheid om hard te groeien relatief groot. Vooral binnen de Nederlandse crypto gemeenschap heeft het project potentie. Immers, de naam ‘Florin’ is natuurlijk gebaseerd op het 1-gulden muntstuk, ‘Florijn’, dat eeuwenlang wellicht het bekendste muntstuk van Nederland was. Op dit moment is de waarde van 1 XFL zo’n €4,49, maar aangezien het project net pas weer begonnen is aan een nieuwe doorstart is het niet gek om te geloven dat het hier niet bij zal blijven!

Bij hard groeien hoort natuurlijk ook genoteerd worden op toonaangevende exchanges, en vanaf vandaag is XFL beschikbaar voor handel op Knaken!

Als kers op de taart maak je ook nog eens kans op een Knaken Ordinal bij elke hele Florin die je koopt op het Knaken platform. Knaken geeft in totaal 50 Ordinals weg tijdens deze promotie. De Ordinals worden geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Orange Farm, dat al twee collecties heeft uitgebracht die je op hun website kunt bekijken.

Zie jij het wel zitten om vanaf een vroeg stadium te participeren aan een ambitieus project, en wellicht zelfs een unieke Knaken Ordinal te verdienen? Neem dan zeker een kijkje op Knaken. Iedereen die nu een account aanmaakt krijgt naast de kans om XFL te kopen, ook nog eens 7,5 miljoen PEPE helemaal gratis en voor niets!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Advertisement
Advertisement