Roy van Krieken Roy van Krieken
24/11/2021 17:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/11/2021 17:45

Floki Inu (FLOKI) tekent deal met voetbalclub S.S.C Napoli

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Floki Inu (FLOKI) tekent deal met voetbalclub S.S.C Napoli

Foto: Maurice NORBERT/Shutterstock

Het team achter de meme-coin Floki Inu (FLOKI), die zoals inmiddels zoveel tokens gebaseerd is op dogecoin (DOGE), werkt achter de schermen het klokje rond om naamsbekendheid binnen de wereld van crypto te genereren. Het heeft onlangs een sponsorship deal getekend met de Italiaanse voetbalclub S.S.C. Napoli en zal te zien zijn op de shirts van de spelers.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Floki Inu

De inspiratie achter de naam Floki Inu komt voort uit een combinatie van de naam van de hond van Elon Musk en de succesvolle dogecoin kloon Shiba Inu (SHIB), dat onlangs in de schijnwerpers stond. Het team van Floki Inu hoopt diezelfde successen te behalen en om dat te bewerkstelligen hebben zij een grootschalige marketingcampagne gestart.

Een onderdeel hiervan is het tekenen van een grote sponsorship deal met het Italiaanse voetbalteam Napoli. Dit is in Italië een grote club en het heeft een grote naamsbekendheid over de hele wereld.

Tijdens een persconferentie van Napoli werd bekendgemaakt dat het logo van Floki Inu te bezichtigen zal zijn op de shirts van de spelers van Napoli.

https://twitter.com/sscnapoli/status/1463198262941392898

Het is nog onbekend wat de lengte van de nieuwe deal is en ook hoeveel geld er mee gemoeid is. Het team van Floki Inu heeft in ieder geval wel bekend gemaakt dat deze zet een onderdeel is van de ambitie om de meest gebruikte cryptocurrency ter wereld te worden.

Advertentie

Marketingcampagne

Vanaf september werd er door het team van Floki Inu deal na deal getekend met een uiteenlopend bestek aan bedrijven. Zo was de meme-coin onder meer te zien op het openbaar vervoer in Londen, maar deze advertenties vielen niet in de smaak bij overzichts organen in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens een bericht van de BBC zouden de advertenties in overtreding van de lokale regelgeving zijn, maar het team van Floki Inu gaf aan dat zij zich netjes aan alle regels hadden gehouden.

De koers van Floki Inu laat ondanks het nieuws over de nieuwe partnership met Napoli nog steeds weinig spectaculairs zien. Al enkele weken bevindt de koers zich in een neerwaartse trend en sinds de all-time high aan het begin van deze maand staat FLOKI bijna 60% in de min.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie