fundstrat_global_CEO_Tom_Lee_Ethereum-koers_op_keerpunt_en_richting_1900_dollar_in_2019

Fundstrat Global CEO Tom Lee: Ethereum-koers op keerpunt en richting $1.900 in 2019

1

Tom Lee, Bitcoin-bull en oprichter van Fundstrat Global, verwacht dat de koers van Ether (ETH) naar de $1.900 zal stijgen tegen het einde van 2019.

Tom Lee schrijft in een bericht aan klanten van Fundstrat dat de koers van Ethereum op het punt staat een ommekeer te maken. De waarde van Ether is in de afgelopen maanden sterk afgenomen en volgens Lee presteert de altcoin “twee standaarddeviaties lager dan andere grote cryptcurrencies.” Dat betekent volgens Lee dat er een omkeer voor de Ether-koers aan zit te komen.

fundstrat_global_CEO_Tom_Lee_Ethereum-koers_op_keerpunt_en_richting_1900_dollar_in_2019_grafiek

De Fundstrat-oprichter voegt daaraan toe dat er “momenteel een overdreven negatief sentiment is op ETH”, wat tevens een basis zou zijn voor een keerpunt in de Ether-koers. Investeerders hebben de koerswaarde zo ver omlaag gebracht door sell-offs dat de lage prijs binnenkort nieuwe investeerders zal aantrekken.

De voorspelling van $1.900 zou 40% hoger liggen dan het huidige record van Ether. Dat ligt namelijk op $1.400 en dateert van januari 2018. Deze $1.900 zou zelfs een groei van bijna 750% betekenen ten opzichte van de huidige waarde van Ether, dat momenteel schommelt rond de $225.

Ethereum is momenteel de op een na grootste cryptocurrency ter wereld met een totale marktwaarde van bijna $23 miljard. Ripple (XRP) ligt daar vlak achter met een totale marktwaarde van ongeveer $21 miljard en heeft in september Ethereum tot tweemaal toe van de twee plek weten te verstoten.

Het Ethereum-platform kampt momenteel met een aantal problemen waaronder netwerkcongestie en schaalbaarheid, maar oprichter Vitalik Buterin denkt daar een oplossing voor te hebben in de vorm van zk-SNARKS.

Tom Lee maakte eerder een dergelijke voorspelling over Bitcoin. Hij verwacht dat de BTC-koers nog voorbij de $20.000 gaat stijgen tegen het einde van dit jaar.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws