Shane Kuijpers
22/02/2022 13:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 11:38

IndiGG: nieuwe IEO op crypto exchange FTX

icon-altcoins
Altcoin nieuws
IndiGG (INDI): vandaag komt de nieuwe IEO op FTX

Na eerdere successen is het binnenkort weer zo ver: crypto exchange FTX gaat met een nieuwe initial exchange offering (IEO) komen. Het is dit keer de beurt aan IndiGG, een subDAO (decentrale autonome organisatie) van Yield Guild Games (YGG). De IEO van IndiGG zal plaatsvinden op dinsdag 8 maart 2022 om 14.00 uur.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat is IndiGG?

De cryptocurrency gaat binnenkort een IEO krijgen op crypto exchange FTX, maar wat is IndiGG nu eigenlijk? IndiGG is een subDAO van Yield Guild Games wat in januari 2022 is opgericht om een Web3 en play-to-earn gaming ecosysteem op te richten in India. IndiGG maakt het mogelijk voor gamers om (echt) geld te verdienen terwijl ze hun favoriete hobby aan het beoefenen zijn. 

Het doel van IndiGG is dan ook om gamers meer waar voor hun tijd te bieden. Gamers kunnen op die manier bovendien investeerders worden en meer leren over blockchain en crypto. Het economische front wat dit met zich mee kan brengen zet gamers op de eerste plaats in India.

India heeft ruim 400 miljoen gamers rondlopen, waardoor je gerust kunt stellen dat de gaming industrie in India gigantisch is. Naast dat IndiGG onderdeel is van Yield Guild Games, werkt het ook samen met Polygon (MATIC). Met deze twee giganten in de Web3 omgeving wil IndiGG ervoor zorgen dat miljoenen Indiase gamers toetreden tot het Web3 gaming ecosysteem.

Met de steun en ervaring van Yield Guild Games zal dat laatste een stuk sneller gaan. Met behulp van Polygon Studios wordt er bovendien voor gezorgd dat scholieren toegang hebben tot de nieuwste Web3 games op Polygon. Daarnaast kan IndiGG ook op steun rekenen van tal van grote Indiase gaming bedrijven.

Advertentie

Eerdere IEO’s op FTX

De aanstaande IEO van IndiGG op FTX is zeker niet de eerste op de crypto exchange. FTX staat bekend om het lanceren van nieuwe projecten en eerdere IEO’s op FTX hebben overwegend mooie resultaten opgeleverd. Onderstaand overzicht geeft alle eerdere IEO’s op FTX weer. Dit biedt geen garantie voor toekomstige IEO’s, zoals die van IndiGG, maar hoopgevend is het zeker.

FTX_IEO

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Advertentie
Advertentie