Roy van Krieken Roy van Krieken
29/05/2024 20:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/05/2024 18:20

Nederlands cryptoproject zet in op community: Nederlanders reageren enthousiast

icon-altcoins
Altcoin nieuws
planq community blijft groeien en trekt de aandacht

Foto: Shutterstock/ImYanis

Sinds de lancering van het Nederlandse Planq Network (PLQ) heeft dit innovatieve blockchain-project al een opmerkelijke groei binnen de crypto-gemeenschap gezien. Met recente successen zoals de eerste NFT-mint en diverse airdrops die positief werden ontvangen, is Planq snel uitgegroeid tot meer dan zomaar een technisch platform. Het is een levendige cryptocommunity geworden waar leden actief bijdragen aan de richting en ontwikkeling van het netwerk.

De Planq community blijft groeien

De gemeenschap van Planq speelt een centrale rol in zowel de governance als de operationele aspecten van het netwerk. Door middel van hun PLQ tokens hebben leden inspraak in belangrijke beslissingen, van software-updates tot strategische partnerschappen, wat zorgt voor een transparante en democratische structuur binnen het ecosysteem. Deze benadering van decentralisatie heeft niet alleen de deuren geopend voor een bredere deelname, maar ook voor een diepere betrokkenheid van de gemeenschapsleden.

De eerste lanceringen door Planq waren niet alleen een mijlpaal in termen van productlancering, maar het diende ook als een katalysator voor gemeenschapsvorming. Zo kregen de nieuwe NFT-houders kregen niet alleen toegang tot exclusieve rollen binnen de Discord-gemeenschap, maar werden ook onderdeel van een grotere beweging die gericht is op innovatie en inclusie in de financiële wereld.

Later deze week volgt de lancering van de eerste decentrale exchange (DEX) op Planq genaamd Physica Finance. Dit belooft opnieuw de gemeenschap te versterken door het feit dat er nu op het Planq netwerk daadwerkelijk tokens verhandeld kunnen worden.

De missie van Planq

De missie van Planq om financiële diensten toegankelijk te maken voor iedereen, ook mensen zonder toegang tot een pc, blijft de drijvende kracht achter het netwerk. Deze doelstelling wordt steeds realistischer naarmate het netwerk groeit en de technologie zich ontwikkelt. Spoedig zal er dus een DEX geïntroduceerd worden, maar er komt ook een eigen NFT-marktplaats aan en de mobiele wallet van Planq wordt later dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Het lijkt erop dat Planq het eerste blockchain-ecosysteem gaat worden dat volledig via de telefoon bereikbaar is.

Blijf op de hoogte van Planq

Planq nodigt iedereen uit die geïnteresseerd is in het ondersteunen van het eerste cryptonetwerk dat volledig mobiel te gebruiken is. Elke nieuwe deelnemer verrijkt de diversiteit en het perspectief van de Planq-gemeenschap, wat cruciaal is voor het voortdurende succes en de innovatie binnen het netwerk.

Of het nu gaat om het staken van tokens, deelnemen aan discussies of bijdragen aan governance, elk lid kan een belangrijke rol spelen in de toekomst van Planq. Tegelijkertijd mis je op deze manier niets van interessante toekomstige ontwikkelingen. En die ontwikkelingen komen er binnenkort meer dan genoeg.

Wil jij onderdeel worden van de alsmaar groeiende Planq-community? neem dan zeker een kijkje op het Telegram-kanaal van Planq of de Discord van Planq, maar ook in de Crypto Insiders Discord hebben we een apart kanaal waar alles over Planq besproken wordt.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie