Roy van Krieken Roy van Krieken
29/05/2024 20:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/05/2024 18:20

Nederlands cryptoproject zet in op community: Nederlanders reageren enthousiast

icon-altcoins
Altcoin nieuws
planq community blijft groeien en trekt de aandacht

Foto: Shutterstock/ImYanis

Sinds de lancering van het Nederlandse Planq Network (PLQ) heeft dit innovatieve blockchain-project al een opmerkelijke groei binnen de crypto-gemeenschap gezien. Met recente successen zoals de eerste NFT-mint en diverse airdrops die positief werden ontvangen, is Planq snel uitgegroeid tot meer dan zomaar een technisch platform. Het is een levendige cryptocommunity geworden waar leden actief bijdragen aan de richting en ontwikkeling van het netwerk.

De Planq community blijft groeien

De gemeenschap van Planq speelt een centrale rol in zowel de governance als de operationele aspecten van het netwerk. Door middel van hun PLQ tokens hebben leden inspraak in belangrijke beslissingen, van software-updates tot strategische partnerschappen, wat zorgt voor een transparante en democratische structuur binnen het ecosysteem. Deze benadering van decentralisatie heeft niet alleen de deuren geopend voor een bredere deelname, maar ook voor een diepere betrokkenheid van de gemeenschapsleden.

De eerste lanceringen door Planq waren niet alleen een mijlpaal in termen van productlancering, maar het diende ook als een katalysator voor gemeenschapsvorming. Zo kregen de nieuwe NFT-houders kregen niet alleen toegang tot exclusieve rollen binnen de Discord-gemeenschap, maar werden ook onderdeel van een grotere beweging die gericht is op innovatie en inclusie in de financiële wereld.

Later deze week volgt de lancering van de eerste decentrale exchange (DEX) op Planq genaamd Physica Finance. Dit belooft opnieuw de gemeenschap te versterken door het feit dat er nu op het Planq netwerk daadwerkelijk tokens verhandeld kunnen worden.

De missie van Planq

De missie van Planq om financiële diensten toegankelijk te maken voor iedereen, ook mensen zonder toegang tot een pc, blijft de drijvende kracht achter het netwerk. Deze doelstelling wordt steeds realistischer naarmate het netwerk groeit en de technologie zich ontwikkelt. Spoedig zal er dus een DEX geïntroduceerd worden, maar er komt ook een eigen NFT-marktplaats aan en de mobiele wallet van Planq wordt later dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Het lijkt erop dat Planq het eerste blockchain-ecosysteem gaat worden dat volledig via de telefoon bereikbaar is.

Blijf op de hoogte van Planq

Planq nodigt iedereen uit die geïnteresseerd is in het ondersteunen van het eerste cryptonetwerk dat volledig mobiel te gebruiken is. Elke nieuwe deelnemer verrijkt de diversiteit en het perspectief van de Planq-gemeenschap, wat cruciaal is voor het voortdurende succes en de innovatie binnen het netwerk.

Of het nu gaat om het staken van tokens, deelnemen aan discussies of bijdragen aan governance, elk lid kan een belangrijke rol spelen in de toekomst van Planq. Tegelijkertijd mis je op deze manier niets van interessante toekomstige ontwikkelingen. En die ontwikkelingen komen er binnenkort meer dan genoeg.

Wil jij onderdeel worden van de alsmaar groeiende Planq-community? neem dan zeker een kijkje op het Telegram-kanaal van Planq of de Discord van Planq, maar ook in de Crypto Insiders Discord hebben we een apart kanaal waar alles over Planq besproken wordt.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie