Roy van Krieken Roy van Krieken
31/01/2024 14:31 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/01/2024 16:17

Nederlands project deelt uit: Nederlanders krijgen gratis crypto

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Champ008

Het Nederlandse crypto-platform Knaken staat bekend om hun samenwerkingen met nieuwe en innovatieve cryptocurrencies van eigen bodem, en dit keer mogen we het baanbrekende nieuwe Nederlandse project Planq aan deze lijst toevoegen. Planq heeft de potentie om de manier waarop crypto wereldwijd gebruikt wordt volledig op de schop te nemen.

Om dit te vieren krijgen nieuwe gebruikers bij Knaken maar liefst 100 $PLQ cadeau bij het maken van een nieuw account. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen voor de eerste 200 mensen die zich aanmelden.

Planq x Knaken: een nieuw hoofdstuk

De listing van Planq op Knaken vertegenwoordigt een significante stap in de Nederlandse crypto-scene. Planq is nu beschikbaar voor Knaken-gebruikers. Deze samenwerking onderstreept Knaken’s toewijding aan het ondersteunen van Nederlandse crypto-projecten en biedt een kans voor gebruikers om vroeg deel te nemen aan een beloftevol nieuw project.

Het Planq netwerk heeft namelijk een uiterst unieke benadering van crypto. Het focust zich, als een van de eersten in de hele crypto industrie, op mobiele bruikbaarheid. Dat is belangrijk, want hoewel een groot deel van de wereldbevolking geen toegang heeft tot een laptop- of desktopcomputer, heeft 80% wel degelijk toegang tot een mobiele telefoon.

Dat betekent dat er een heleboel mensen zijn die de wereld van crypto binnengehaald kunnen worden door Planq. Iets wat voorheen voor deze groep mensen onmogelijk was; revolutionair dus. Daarnaast is het project gloednieuw, dus is er mogelijk enorm veel ruimte voor groei.

Wil je meer weten over Planq en de ambities die het Nederlandse project heeft? Lees dan dit artikel, waarin we dieper ingaan op alle bestaande en nieuwe functies van Planq.

Knaken Settle: betalen met crypto

Knaken had vorige week al groot nieuws. Knaken’s innovatieve betaalsysteem, Knaken Settle, werd namelijk gelanceerd. Samen ontwikkeld met de bekende betalingsprovider Buckaroo, transformeert Knaken Settle de manier waarop consumenten crypto kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Settle stelt gebruikers namelijk in staat om met een scala aan cryptovaluta te betalen bij online winkels, zonder de noodzaak van een crypto wallet.

Deze ontwikkeling verkleint de kloof tussen de cryptomarkt en traditionele betalingen, en maakt het voor een breder publiek mogelijk om crypto te gebruiken in alledaagse transacties. Met de ondersteuning van meer dan 150 crypto, waaronder binnenkort Planq, zet Knaken Settle een nieuwe standaard voor gemak en toegankelijkheid in crypto betalingen.

Met deze samenwerkingen zet Knaken Nederland op de kaart als voorloper in de adoptie en innovatie van blockchaintechnologie en crypto-betalingen. En als kers op de taart krijgen de eerste 200 aanmeldingen bij Knaken nu 100 PLQ gratis gestort. Wacht dus zeker niet te lang en meld je vandaag nog aan bij Knaken.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie