Roy van Krieken Roy van Krieken
31/01/2024 14:31 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/01/2024 16:17

Nederlands project deelt uit: Nederlanders krijgen gratis crypto

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Champ008

Het Nederlandse crypto-platform Knaken staat bekend om hun samenwerkingen met nieuwe en innovatieve cryptocurrencies van eigen bodem, en dit keer mogen we het baanbrekende nieuwe Nederlandse project Planq aan deze lijst toevoegen. Planq heeft de potentie om de manier waarop crypto wereldwijd gebruikt wordt volledig op de schop te nemen.

Om dit te vieren krijgen nieuwe gebruikers bij Knaken maar liefst 100 $PLQ cadeau bij het maken van een nieuw account. Wees er snel bij, want de actie geldt alleen voor de eerste 200 mensen die zich aanmelden.

Planq x Knaken: een nieuw hoofdstuk

De listing van Planq op Knaken vertegenwoordigt een significante stap in de Nederlandse crypto-scene. Planq is nu beschikbaar voor Knaken-gebruikers. Deze samenwerking onderstreept Knaken’s toewijding aan het ondersteunen van Nederlandse crypto-projecten en biedt een kans voor gebruikers om vroeg deel te nemen aan een beloftevol nieuw project.

Het Planq netwerk heeft namelijk een uiterst unieke benadering van crypto. Het focust zich, als een van de eersten in de hele crypto industrie, op mobiele bruikbaarheid. Dat is belangrijk, want hoewel een groot deel van de wereldbevolking geen toegang heeft tot een laptop- of desktopcomputer, heeft 80% wel degelijk toegang tot een mobiele telefoon.

Dat betekent dat er een heleboel mensen zijn die de wereld van crypto binnengehaald kunnen worden door Planq. Iets wat voorheen voor deze groep mensen onmogelijk was; revolutionair dus. Daarnaast is het project gloednieuw, dus is er mogelijk enorm veel ruimte voor groei.

Wil je meer weten over Planq en de ambities die het Nederlandse project heeft? Lees dan dit artikel, waarin we dieper ingaan op alle bestaande en nieuwe functies van Planq.

Knaken Settle: betalen met crypto

Knaken had vorige week al groot nieuws. Knaken’s innovatieve betaalsysteem, Knaken Settle, werd namelijk gelanceerd. Samen ontwikkeld met de bekende betalingsprovider Buckaroo, transformeert Knaken Settle de manier waarop consumenten crypto kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Settle stelt gebruikers namelijk in staat om met een scala aan cryptovaluta te betalen bij online winkels, zonder de noodzaak van een crypto wallet.

Deze ontwikkeling verkleint de kloof tussen de cryptomarkt en traditionele betalingen, en maakt het voor een breder publiek mogelijk om crypto te gebruiken in alledaagse transacties. Met de ondersteuning van meer dan 150 crypto, waaronder binnenkort Planq, zet Knaken Settle een nieuwe standaard voor gemak en toegankelijkheid in crypto betalingen.

Met deze samenwerkingen zet Knaken Nederland op de kaart als voorloper in de adoptie en innovatie van blockchaintechnologie en crypto-betalingen. En als kers op de taart krijgen de eerste 200 aanmeldingen bij Knaken nu 100 PLQ gratis gestort. Wacht dus zeker niet te lang en meld je vandaag nog aan bij Knaken.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie