Roy van Krieken Roy van Krieken
13/06/2024 12:51 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/06/2024 11:35

‘Piraten-crypto’ schiet 1.100% omhoog na notering op cryptobeurs

icon-altcoins
Altcoin nieuws
stijging-groen-prijsactie-bitcoin

Foto: Shutterstock/Bordovski Yauheni

De wereld van cryptocurrencies is constant in beweging, met altijd nieuwe ontwikkelingen en onverwachte verrassingen. Vandaag is een dergelijke verrassing de spectaculaire opkomst van Pirate Nation (PIRATE). Na de recente notering op het handelsplatform Bybit, steeg de waarde van PIRATE met maar liefst 1.111%, maar het lijkt er zelfs op dat de koers nog niet klaar is.

Wat is Pirate Nation?

Pirate Nation is een gratis te spelen role-playing game (RPG) met een piratenthema, volledig gebouwd op de blockchaintechnologie van Ethereum (ETH). In dit spel kunnen spelers hun eigen piratenbemanningen samenstellen, schepen bouwen, de Oneindige Eilanden verkennen, op schattenjacht gaan en strijden tegen mythische wezens. Daarnaast biedt het spel een competitief element waarbij spelers tegen elkaar strijden om de hoogste posities op de ranglijsten. Het spel, dat momenteel beschikbaar is voor desktopbrowsers, zal binnenkort ook op mobiele platforms zoals iOS en Android worden gelanceerd.

Spectaculaire stijging van PIRATE

Vandaag lanceerde de token van Pirate Nation, PIRATE, op Bybit en deze lancering trok onmiddellijk de aandacht van de cryptogemeenschap. Met een stijging van meer dan 1.000 procent op de eerste dag van notering, liet de munt een indrukwekkende prestatie zien. En vaak zien we na zo’n notering dat de koers daarna hard daalt, maar op het moment van schrijven is PIRATE gewoon bezig met een opmars. Wellicht dat er dus nog meer in zit voor vroege beleggers.

Grafiek van PIRATE op Bybit (Powered by SATOS)

De grote vraag is nu of de huidige stijging van PIRATE duurzaam is of dat deze voornamelijk wordt aangedreven door speculatie. Vroege investeerders hebben al aanzienlijke winsten gerealiseerd, maar het blijft afwachten of deze groei op lange termijn kan worden volgehouden. De succesvolle introductie van Pirate Nation op Bybit laat zien hoe snel de cryptomarkt kan bewegen en welke kansen er liggen voor nieuwe en innovatieve projecten.

Tijdelijk tot 20 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als PIRATE te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Pak 20 euro gratis

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
bitcoin miners stappen over naar kaspa 95% meer winst
Bitcoin houders stappen massaal over naar KASPA (KAS): 95% meer winst
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Advertentie