Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Ripple (XRP) samenwerking met Bank of America lijkt bevestigd te zijn in uitgelekte e-mail

De samenwerking tussen Ripple, het bedrijf achter de XRP (XRP) cryptocurrency, en Bank of America (BoA) is al een aantal jaar een mysterie. De samenwerking is nooit officieel bevestigd, ondanks dat er meerdere berichten over de jaren heen naar buiten zijn gekomen die er sterk op duiden.

Wellicht dat daar nu verandering in komt. Via een uitgelekte e-mail lijkt de samenwerking eindelijk te zijn bevestigd. Panos, een financieel analist, meldt op 7 augustus dat hij de volgende e-mail ontvangen heeft:

- Advertentie -

Hierin is te lezen dat Bank of America zich dit jaar bij RippleNet heeft aangesloten. Een nieuwe toevoeging is ook Banorte Bank, de tweede grootste bank van Mexico. Panos meldde oorspronkelijke dat het de vierde grootste is, maar verbeterde zichzelf in een later bericht.

Er zijn echter nog geen verdere details bekend over de samenwerking noch is het nieuws door Ripple of BoA bevestigd. BoA is de tweede grootste bank van de Verenigde Staten en beheert meer dan $2 biljoen aan assets.

Panos meldt dat hij de e-mail ontvangen heeft door zich aan te melden voor de SWELL MENA webinar, een jaarlijks conferentie van Ripple die dit jaar plaatsvindt op 13 augustus. Wellicht dat er dan meer informatie vrijkomt.

Vorig jaar oktober kwam nog naar buiten dat BoA stiekem Ripple’s distributed ledger technology (DLT) aan het testen is. Daarvoor bleek uit een patent dat BoA al van plan was om Ripple’s DLT te gebruiken.

Ripple publiceerde onlangs zijn kwartaalrapport waaruit bleek dat de verkoop van XRP door Ripple met 1760% was toegenomen ten opzichte van het eerste kwartaal van 2020.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.270,75 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.245,06 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.270,75 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.310,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.315,83 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.364,90 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...