Roy van Krieken Roy van Krieken
30/08/2021 14:22 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/08/2021 14:22

SafeMoon (SAFEMOON) slaat de plank mis: Nieuwe wallet boordevol problemen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
SafeMoon (SAFEMOON) slaat de plank mis Nieuwe wallet boordevol problemen

SafeMoon is een cryptocurrency waar een tijdje terug een enorme hype omheen bestond. Het is een Decentralized Finance (DeFi) token dat als gevolg van de aandacht die het kreeg een aantal maanden geleden met meer dan 900% steeg. 

Veel vooraanstaande personen binnen de wereld van crypto blijven echter ver weg van SafeMoon om uiteenlopende redenen.

Cryptobeleggers kopen legendarische Dogecoin en Shiba inu meme
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Safemoon wallet

Ondanks dat de hype omtrent het project enigszins is gaan liggen de afgelopen tijd zijn er toch een aantal nieuwe grote updates door het team uitgebracht. Een van die updates was de SafeMoon Wallet. Onlangs werd het voor investeerders mogelijk om gebruik te maken van deze wallet om hun crypto in te bewaren.

Op 28 augustus werd deze langverwachte wallet gelanceerd. Minder dan een half uur later kwamen echter al de eerste geluiden naar buiten dat er grote problemen waren.

De lancering van deze wallet ging alles behalve vlekkeloos. De website zou niet werken naar behoren, de swap functie werkte niet en ook de Android en iOS wallets ondervonden grote problemen.

Het team achter SafeMoon heeft inmiddels naar buiten gebracht dat zij hard aan het werk zijn om deze problemen te verhelpen. Op dit moment lijkt het er op dat nog geen van deze significante problemen opgelost zijn.

Als gevolg van deze problematische lancering van de SafeMoon wallet kreeg het project een flinke lading kritiek over zich heen. Door enkele gebruikers op Twitter werd SafeMoon er zelfs van beschuldigd dat zij gebruikers aan het scammen waren.

De koers van SafeMoon werd eveneens behoorlijk aangetast. Waar aan het begin van de week de anticipatie voor de nieuwe wallet ertoe leidde dat de koers enorm steeg, kelderde diezelfde koers binnen de kortste keren toen naar buiten kwam dat de wallet vol met problemen zat. 

Al met al is dit geen goede ontwikkeling voor SafeMoon. De lancering van de nieuwe wallet zou juist het project positief in de schijnwerpers moeten zetten. In plaats daarvan krijgen critici hun gelijk en is de geloofwaardigheid van het project opnieuw beschadigd.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie