Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Samsung ondersteunt nu Decentraland, een virtuele blockchain-wereld met NFT’s

Samsung, de Zuid-Koreaanse technologiegigant, gaat samenwerken met Decentraland, een virtuele wereld die draait op blockchain-technologie. Dat kondigt Decentraland aan op 20 juli middels een persbericht:

- Advertentie -

Decentraland is een virtuele wereld die enigszins lijkt op het oude Second Life, maar dan gedecentraliseerd. De digitale wereld draait op het Ethereum (ETH) netwerk en biedt gebruikers de mogelijkheid om te handelen met zogenaamde non-fungible tokens (NFT’s).

NFT’s zijn een soort crypto-verzamelobjecten. Deze zijn gebonden aan een unieke code op de blockchain waardoor gebruikers weten dat zij als enige persoon een bepaald object in handen hebben. Decentraland maakt gebruik van twee verschillende tokens hiervoor: LAND en MANA.

LAND tokens zijn NFT’s die gelijk staan een stukje virtueel onroerend goed van 10×10 meter. MANA tokens zijn gebaseerd op de ERC-20 standaard en worden gebruikt om LAND tokens te kopen.

De marktplaats van Decentraland wordt voortaan ondersteund via de Samsung Blockchain Wallet en is vanaf nu beschikbaar op de Galaxy reeks telefoons van Samsung.

De koers van MANA schoot afgelopen nacht binnen een uur met bijna 30% omhoog in waarde van $0,0413 naar $0,0522. Inmiddels is deze alweer iets naar beneden gecorrigeerd naar een prijs van $0,0461 op het moment van schrijven.

Eind mei werd EnjinCraft aangekondigd door Enjin. Dit is een plug-in voor het enorm populaire computerspel MineCraft en geeft spelers de mogelijkheid om blockchain functionaliteiten aan hun MineCraft werelden toe te voegen zoals NFT’s.

Samsung kondigde onlangs aan dat het nu ook Stellar (XLM) ondersteunt op Samsung Blockchain Keystore.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.969,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.062,98 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.945,41 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.969,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.995,85 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.019,53 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...