Timo Bult Timo Bult
06/06/2022 11:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/06/2022 11:15

Terra (LUNA) 2.0 achter de schermen: Hebzucht, chaos en misplaatste grappen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Terra (LUNA) 2.0 achter de schermen: Hebzucht, chaos en misplaatste grappen

Foto: Maurice NORBERT / Shutterstock.com

De nieuwe versie van Terra (LUNA) is nu al een aantal weken online. Onderdeel van het reddingsplan is om LUNA te verdelen onder projecten die op het oude netwerk bouwden, met als doel het nieuwe netwerk van de grond te krijgen. Echter blijkt dat dit niet helemaal soepeltjes verloopt, met projecten die als aasgieren met elkaar bediscussiëren welke projecten recht hebben op deze noodfinanciering.

Tot overmaat van ramp blijkt uit gelekte chatberichten dat Terra-oprichter Do Kwon niet vies is van een grapje ten tijden van de ineenstorting waar miljarden dollars verloren gingen. Het ziet er achter de schermen dus niet zo fraai uit!

Gebruikers kunnen nu met toncoin betalen op Telegram
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Terra projecten vechten voor investeringen

Uit de tweets van FatManTerra blijkt dat er achter de schermen twee kampen zijn onder de projecten. Enerzijds vindt men dat projecten op basis van hun oude total-value locked (TVL) een vergoeding dienen te ontvangen. Anderzijds vinden een aantal projecten juist dat dit niet op basis van het oude TVL moet gaan aangezien hierdoor kleinere projecten geen financiering zullen ontvangen.

Een vertegenwoordiger van Orne.io, een project op Terra, vat het volgens FatManTerra goed samen: “Alles wat ik nu zie is hebzucht.”

“Ik zag de slechtste kant van ons. Als dit het terra 2.0 is die jullie van plan zijn te bouwen, weet ik op dit moment niet eens zeker of ik er nog deel van wil uitmaken.”

Kwon maakt grapjes tijdens LUNA crash

FatManTerra deelt daarnaast nog wat bonus content van achter de schermen. Terwijl LUNA en stablecoin terraUSD (UST) instortten, waarmee miljarden dollars in rook opgingen en sommige mensen hierdoor zelfs zelfmoord pleegden, opperde Kwon als grap een reddingsplan in de vorm van Tinder.

“Hoewel ik dol ben op een goede grap, vind ik het ook misselijkmakend dat Do Kwon het vermogen heeft om dergelijke grapjes te maken terwijl mensen letterlijk door zijn toedoen zijn gestorven,” concludeert FatManTerra zijn reeks tweets.

In eerder crypto nieuws was te lezen dat Terraform Labs vlak voor de grote crash LUNA tokens heeft gedumpt. Arcane Research publiceerde hier onlangs een rapport over.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie