thomas_lee_er_zal_een_alt-seizoen_komen

Thomas Lee: “Er zal een alt-seizoen komen”

Terwijl bitcoin (BTC) het de afgelopen periode goed doet, beginnen de altcoins langzaam aan te haken. Toch lijken ze met de stijgende bitcoin-dominantie nog enigszins achter te blijven. Thomas Lee, bekend bitcoin bull, verwacht echter dat het nieuwe altcoin seizoen voor de deur staat.

Dat de altcoins het minder doen terwijl bitcoin het goed doet is niet gek. Traders besluiten vaak om hun altcoins te verkopen om mee te kunnen profiteren van een bitcoin-rally. Zodra bitcoin consolideert of begint te dalen komt het vaak voor dat de altcoins juist weer beginnen te stijgen.

Hier valt veel winst te behalen, althans als we de bekende crypto bull en miljardair Joh McAfee mogen geloven. In een recente tweet schrijft hij dat “het echte geld” met de altcoins verdiend kan worden:

Bitcoin stijgt, maar de echte winnaars, binnenkort, zijn de altcoins 10x + de stijging van Bitcoin. De beste altcoins zullen de altcoins zijn die tijdens de bearmarkt de grootste klappen kregen – Docademic, Apollo, XTZ, etc. Dit is waar het echte geld kan worden verdiend. Vul je zakken mensen.

Velen vragen zich af op zo’n opleving van de altcoins duurzaam zal zijn. In veel gevallen is het volume van deze altcoins laag waardoor zo’n stijging misschien uitdraait op een klassieke pump-and-dump. 

De huidige situatie op de cryptomarkt signaleert nog geen begin van een nieuw altcoin-seizoen. Met bitcoin ongeveer 1,6% in de min na het aantikken van een nieuwe yearly high staan de altcoins diep in het rood.

Heb je maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€8.181,34 Kopen
Litebit

4.5/5

€8.175,94 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€8.152,78 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€8.170,90 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€8.078,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.228,58 Kopen
Bitonic

3.4/5

€8.156,59 Kopen
Laatste nieuws