TRON's Justin Sun had eindelijk zijn meeting met Warren Buffett van $4,5 miljoen

TRON’s Justin Sun had eindelijk zijn meeting met Warren Buffett van $4,5 miljoen

Justin Sun van blockchain-platform TRON heeft dan eindelijk z’n lunch met Warren Buffett gehad. De heren spraken onder andere over TRON, Tesla en het gebruik van blockchain-technologie door de betalingsindustrie. Sun nam ook cadeaus mee voor Buffett.

Het betrof duur etentje, want Sun won de lunch met Buffett op 3 juni 2019 in een liefdadigheidsveiling met een bod van $4.567.888. Het opgehaalde geld ging naar de Glide Foundation, een stichting die hulp biedt aan daklozen en slachtoffers van huiselijk geweld.

Sun gaf eerder al aan fan te zijn van Buffett en zijn investeringsstrategie en de lunch-meeting te zien als een kans om raakvlakken en groeikansen bloot te leggen. Om de blockchain- en crypto-community te helpen zou Sun zeven industrieleiders aan tafel uitnodigen.

Advertentie

Initieel zou de meeting plaatsvinden op 25 juli 2019, maar op 22 juli van dat jaar werd bekend gemaakt dat de meeting zou worden verplaatst vanwege gezondheidsproblemen van Sun. De eerste gasten werden toen ook bekend gemaakt, namelijk: Charlie Lee van Litecoin, Jeremey Allaire van Circle, Yoni Assia van eToro en Helen Hai – hoofd van Binance Charity.

De meeting vond uiteindelijk plaats op 23 januari 2020 en wel in de vorm van een diner. Het nieuws kwam onlangs pas naar buiten middels een tweet van Sun zelf:

Eindelijk een geweldig diner met @WarrenBuffet! Bedankt voor je steun en advies over hoe #TRON naar een hoger niveau te tillen. Goed gesprek over #Bitcoin bij @Tesla & #TRON! Ook blij om @GLIDEsf te steunen. Zie je bij #BRK2020 & de reünie in 2030!

Naar verluidt is er tijdens de meeting gesproken over een aantal bedrijven waar Buffett in heeft geïnvesteerd, zoals J.P. Morgan. Het ging met name om het gebruik van blockchain-technologie van J.P. Morgan en de mogelijk rol van blockchain-technologie in de toekomstige betalingsindustrie. Verder is er gesproken over Tesla en aandelen van het bedrijf. Ook zou het bedrijf TRON zijn besproken.

Sun had blijkbaar ook wat cadeaus mee voor de bekende investeerder. Zo gaf hij Buffett twee Samsung Galaxy Fold telefoons met cryptocurrency in de ingebouwde cryptocurrency wallet en een bronzen paard omdat beide volgens de Chinese leer uit het jaar van het paard komen.

 

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€6.687,89 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.631,48 Kopen
2
2
Bitvavo
Reviewed
€6.637,00 Kopen
3
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€6.682,34 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.690,66 Kopen
5
5
Litebit
Reviewed
€6.692,89 Kopen
Laatste nieuws