Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

TRX en BTT niet op lijstjes Coinbase en Binance, community maakt zich zorgen

De TRON-gemeenschap maakt zich zorgen over de toegankelijkheid van TRX in de Verenigde Staten. Deze zorgen ontstonden nadat zowel Coinbase als Binance US de altcoins TRX en BitTorrent Token (BTT) niet noemden als potentiële kandidaten voor een notering aan hun exchanges. Justin Sun, de CEO van TRON en BitTorrent, benadrukt dat de uitbreiding naar de VS grote prioriteit heeft.

Binance maakte onlangs bekend dat het 30 cryptocurrencies overweegt toe te voegen aan het Amerikaanse platform van de exchange. Daarnaast kondigde de Amerikaanse exchange Coinbase eerder al aan meer altcoins toe te willen voegen. In beide gevallen werden TRX en BTT niet genoemd.

- Advertentie -

De gemeenschap maakt zich daarom grote zorgen over de beschikbaarheid van TRON in Amerika. Zo verschenen er verschillende tweets na het nieuws van Binance US. Volgens TronSpark moet dit probleem zo snel mogelijk worden opgelost:

#Tron moet op deze lijst of op #Coinbase komen. We houden allemaal van TRON, maar we hebben ook een plek nodig voor Amerikaanse burgers om #trx te verhandelen.
@justinsuntron
Dit is op dit moment de #1 prioriteit van de TRON-gemeenschap. Op basis van feedback maken grote beleggers zich grote zorgen. Ik wil ze niet kwijt.

Sun probeerde deze zorgen vervolgens weg te nemen door te beloven er een volledig team op te zetten. Het zal met “TRON-snelheid” worden opgelost, aldus Sun in een tweet:

Ja. Het is nu onze #1 prioriteit. We zullen er een volledig team op zetten, inclusief ikzelf, dat aan deze kwestie is gewijd. We gaan het allemaal oplossen met #TRON snelheid! #TRX $ TRX

Zowel TRX als BTT kampen de afgelopen periode met flinke dalingen. Zodoende zakte TRX van de 10e naar de 12e plek op de ranglijst op basis van marktkapitalisatie. Mochten de twee altcoins niet aan de Amerikaanse handelsplatformen worden toegevoegd dan kan dit opnieuw een tegenslag betekenen voor de TRON-gemeenschap en Sun.

Heb je maandag de laatste wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie op en verwachting van de koers uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.256,07 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.256,07 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...