Timo Bult Timo Bult
10/08/2019 16:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/08/2019 16:30

TRX en BTT niet op lijstjes Coinbase en Binance, community maakt zich zorgen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
TRON_TRX_bittorrent_token_BTT_niet_op_lijstjes_coinbase_en_binance_community_maakt_zich_zorgen

Foto: Morrowind/Shutterstock

De TRON-gemeenschap maakt zich zorgen over de toegankelijkheid van TRX in de Verenigde Staten. Deze zorgen ontstonden nadat zowel Coinbase als Binance US de altcoins TRX en BitTorrent Token (BTT) niet noemden als potentiële kandidaten voor een notering aan hun exchanges. Justin Sun, de CEO van TRON en BitTorrent, benadrukt dat de uitbreiding naar de VS grote prioriteit heeft.
Binance maakte onlangs bekend dat het 30 cryptocurrencies overweegt toe te voegen aan het Amerikaanse platform van de exchange. Daarnaast kondigde de Amerikaanse exchange Coinbase eerder al aan meer altcoins toe te willen voegen. In beide gevallen werden TRX en BTT niet genoemd.
De gemeenschap maakt zich daarom grote zorgen over de beschikbaarheid van TRON in Amerika. Zo verschenen er verschillende tweets na het nieuws van Binance US. Volgens TronSpark moet dit probleem zo snel mogelijk worden opgelost:

#Tron moet op deze lijst of op #Coinbase komen. We houden allemaal van TRON, maar we hebben ook een plek nodig voor Amerikaanse burgers om #trx te verhandelen.
@justinsuntron
Dit is op dit moment de #1 prioriteit van de TRON-gemeenschap. Op basis van feedback maken grote beleggers zich grote zorgen. Ik wil ze niet kwijt.


Sun probeerde deze zorgen vervolgens weg te nemen door te beloven er een volledig team op te zetten. Het zal met “TRON-snelheid” worden opgelost, aldus Sun in een tweet:

Ja. Het is nu onze #1 prioriteit. We zullen er een volledig team op zetten, inclusief ikzelf, dat aan deze kwestie is gewijd. We gaan het allemaal oplossen met #TRON snelheid! #TRX $ TRX


Zowel TRX als BTT kampen de afgelopen periode met flinke dalingen. Zodoende zakte TRX van de 10e naar de 12e plek op de ranglijst op basis van marktkapitalisatie. Mochten de twee altcoins niet aan de Amerikaanse handelsplatformen worden toegevoegd dan kan dit opnieuw een tegenslag betekenen voor de TRON-gemeenschap en Sun.
Heb je maandag de laatste wekelijkse koersanalyse van onze analist David gemist? David legt uitgebreid zijn visie op en verwachting van de koers uit. Klik hier om zijn analyse alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie