Timo Bult Timo Bult
27/11/2020 15:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/11/2020 15:55

Vertrouwen in Ethereum (ETH) 2.0 lijkt enorm, ETH blijft binnenstromen in staking contract

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Vertrouwen in Ethereum (ETH) 2.0 lijkt enorm, ETH blijft binnenstromen in staking contract

Begin deze week was op Crypto Insiders al te lezen dat de eerste fase van Ethereum 2.0 toch op 1 december gelanceerd zal gaan worden. Lang leek het onzeker of het benodigde aantal ETH dat vastgezet moest worden, gehaald zou worden. Een paar dagen later blijken ETH hodlers en investeerders volle vertrouwen te hebben in de update!
Ethereum 2.0 is de langverwachte update van Ethereum. De upgrade moet het netwerk sneller en efficiënter maken door de overstap van het proof-of-work (PoW) protocol naar proof-of-stake (PoS) protocol. Hierdoor zullen ethereum miners niet langer zorgen voor de transactieverwerking, maar zullen mensen hun ETH kunnen gaan staken en transacties verwerken.
Voor de aftrap van de eerste fase van deze grote update was het nodig dat mensen tenminste 524.288 ETH vast zouden zetten in het contract voor ETH 2.0. Deze drempel leek lange tijd niet gehaald te gaan worden maar op het laatste moment kwam daar verandering in! Hiermee is een lancering op 1 december officieel.

“Smart contract vereist voor het activeren van ETH 2.0 heeft voldoende tegoeden om de langverwachte upgrade te activeren. De laatste 25% van de ETH werd in slechts vier uur gestort. Zelfs op dit moment wordt #ETH nog steeds verplaatst naar het contract . Iedereen wil instappen. Go ETH!”

Investeerders zetten groots in

Nadat 100% van de benodigde ETH werd behaald, stopten de transacties naar het smart contract echter niet. Nog steeds wordt er ETH overgemaakt. Volgens CryptoQuant, een blockchain-analysebedrijf, staat er nu meer dan 775.000 ETH vast in het contract ter waarde van ongeveer $394 miljoen. Dat is dus bijna 150% van de ETH die nodig zijn voor de lancering van ETH 2.0’s phase 0. Kortom, aan vertrouwen in het project lijkt het niet te ontbreken.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie