Kevin Schijven Kevin Schijven
23/06/2024 12:29 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/06/2024 11:39

Telegram’s Toncoin op punt van grote sprong naar nieuw all-time high

Toncoin-TON
Analyses
Bitcoin afgewezen, maar memecoins schieten er als raketten vandoor

Foto: XanderSt/Shutterstock

Toncoin (TON), de cryptomunt van het Open Network, een project oorspronkelijk gelanceerd door Telegram, staat vandaag in de schijnwerpers.

Recent introduceerde het Open Network USDT-betalingen via Telegram, behaalde een indrukwekkende mijlpaal, lanceerde de sterk stijgende notcoin (NOT) en startte een samenwerking met een reisboekingsbedrijf.

In onze Discord omgeving delen onze analisten dagelijks hun inzichten over de cryptomarkt, de koersen, de laatste ontwikkelingen en andere markttrends. Dit stelt onze community van meer dan 10.000 leden in staat om hun handelsstrategieën te optimaliseren en weloverwogen beslissingen te nemen.

Technische analyse Toncoin (TON) koers

Toncoin is dit jaar een van de hardste stijgers onder de grootste cryptomunten. Recent bereikte de koers een nieuwe all-time high van $8,25, maar maakte daarna een kleine daling.

Desondanks zeiden de analisten van Crypto Insiders een week geleden al tegen Discord leden dat zij verwachten dat de koers vanaf hier weer zal stijgen:

“TON presteert erg sterk. We zien dat TON nieuwe highs heeft gemaakt terwijl de rest van de cryptomarkt het moeilijk heeft.

 

Na de nieuwe high is TON teruggezakt naar de steunzone tussen de 0,618 en 0,66 Fibonacci-niveaus. TON dipte zelfs even iets hieronder en onder de $7, maar dit lijkt niet zorgwekkend. Het ziet er naar uit dat de koers hier steun vindt, zoals we hadden verwacht.

 

Dat betekent dat we verwachten dat de koers vanaf hier weer zijn opwaartse trend hervat. Daarmee lijkt een nieuwe all-time high in het verschiet te zitten, zolang de rest van de markt niet al te bearish wordt.

 

We voorzien een mogelijke stijging naar de blauwe zone rond de $10,5. In Discord houden we TON nauw in de gaten en delen hier direct aanpassingen op onze strategieën met leden als dat nodig is.”

Datum analyse: 18 juni. TradingView link: https://www.tradingview.com/x/kaIGleY0/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Kevin Schijven is sinds mei 2018 werkzaam bij Crypto Insiders en vervult daar de rol van (eind)redacteur. Met een achtergrond in ICT en bedrijfskunde, gevolgd door rechten en criminologie aan de Vrije Universiteit, brengt hij een unieke mix van vaardigheden mee. Zijn interesse in cryptocurrency ontstond door de potentie om een bedrijf op te bouwen rond nieuwe technologie. Kevin heeft inmiddels duizenden artikelen geschreven en is gespecialiseerd in het laatste crypto nieuws.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Solana (SOL) lijkt klaar voor sterke stijging met hernieuwde ETF-hoop
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Cardano (ADA) kan met 105% stijgen ondanks negatief sentiment
PEPE memecoin bereikt voorspelde bodem en begint hard te stijgen
Advertentie