Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bank of America sluit rekening van voormalig PayPal CFO, bitcoin (BTC) gemeenschap reageert

De voormalig chief financial officer (CFO) van PayPal, Roelof Botha, meldt 18 november op Twitter dat Bank of America (BoA) plotseling zijn bankrekening heeft gesloten zonder een reden te geven:

Na 20 jaar klant te zijn geweest bij Bank of America, ontving ik vandaag deze melding dat ze hebben besloten me als hun klant te ontslaan! Zonder enige verklaring…

- Advertentie -

De Twitter-gemeenschap vindt het wel ironisch aangezien PayPal over de jaren heen ook veel rekeningen heeft gesloten zonder te vertellen waarom. Eind vorige week was nog op Crypto Insiders te lezen dat de betaaldienst plotseling stopt met het uitbetalen van duizenden modellen op de pornografische website PornHub.

De crypto-gemeenschap op Twitter speculeert of het te maken heeft met cryptocurrency en een aantal mensen vragen aan Botha of hij dan ook bitcoin (BTC) gekocht heeft. Zo niet, dan raden ze Botha aan dat te doen, aangezien met bitcoin niet zomaar je rekening gesloten kan worden. Zo schrijft Mark Jeffrey, CEO van Guardian Circle (GUARD):

Dat was ook mijn eerste gedachte, hoewel ik gehoord heb van banken die crypto-bedrijven afsluiten, heb ik dat nog nooit gehoord over individuen, al helemaal niet iemand als spraakmakend als Roelof Botha. Dit is nieuw.

Bank of America heeft zojuist een van de vijf grootste venture capitalists in Silicon Valley ontslagen. Mijn enige gok is dat hij bitcoin heeft gekocht.

Aldus Michael Arrington, oprichter van TechCrunch, waarop Changpeng Zhao (CZ), CEO van cryptocurrency-exchange Binance, reageert met:

Bitcoin zal je nooit ontslaan.

Ook Justin Sun, oprichter en CEO van de TRON (TRX) Foundation, meldt dat zijn rekening bij BoA is afgesloten:

Ik ook! Ik ben al 8 jaar klant van Bank of America en werd ook ontslagen.

Vorige maand kwam naar buiten dat BoA naar verluidt bezig zou zijn met het testen van Ripple’s distributed ledger technology (DLT).

Crypto Insider David heeft een gloednieuwe wekelijkse koersanalyse voor je klaarstaan! Er zijn zowel bullish als bearish signalen, maar wat valt hier uit op te maken? David deelt zijn kennis met je in zijn laatste column.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.909,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.930,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.961,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.008,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.095,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.909,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.930,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.961,00 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.008,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.095,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...