Roy van Krieken Roy van Krieken
19/10/2023 19:34 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/10/2023 19:50

Alle Bitcoin bezitters krijgen €55 gratis goud van Nederlands grootste broker

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
goud-bitcoin-goldrepublic-BTC

Foto: Shutterstock/Sambulov Yevgeniy

In het investeringslandschap vormen bitcoin (BTC) en goud een fascinerende combinatie. BTC vertegenwoordigt een digitale, vooruitstrevende economie, terwijl goud gezien wordt als de tijdloze waardestandaard.

GoldRepublic, marktleider in de handel van edelmetalen in Nederland, presenteert een unieke actie: Elke Nederlander die in het bezit is van bitcoin kan zich nu aanmelden en krijgt een gram goud cadeau, met een waarde van €55.

Bitcoin en goud: Een perfecte samensmelting?

Zowel BTC als goud staan bekend om hun vermogen om inflatie te trotseren en hun onafhankelijkheid van centrale financiële instellingen. Bitcoin, alhoewel nog jong en volatiel, biedt een revolutionair potentieel voor groei en innovatie. Goud aan de andere kant is al duizenden jaren een toevluchtsoord voor beleggers en blijft stabiel en vertrouwd, zelfs in moeilijke economische tijden.

Hoewel de waarde van BTC voornamelijk wordt gedreven door technologische voordelen en beperkte voorraad, wordt goud wereldwijd al duizenden jaren gewaardeerd als een betrouwbare waardeopslag. Beide bieden investeerders zekerheid, zij het op verschillende manieren.

In deze economisch onzekere tijden kunnen bitcoin en goud elkaar uitstekend aanvullen. De fluctuaties van bitcoin worden mogelijk getemperd door de betrouwbaarheid van goud, waardoor investeerders zowel stabiliteit behouden als ook ruimte voor groei hebben.

De synergie tussen BTC en goud

Goed heeft op dit moment een marktkapitalisatie van meer dan $12 biljoen, en dat biedt een rotsvaste stabiliteit. Dat staat natuurlijk sterk in contrast met de dynamische en onvoorspelbare waardeontwikkeling van bitcoin. Hoewel de mogelijkheid van buitengewone rendementen via bitcoin voor velen verleidelijk is, kent het ook zijn uitdagingen, zoals recentelijk is gebleken.

Er is daarom geen noodzaak om te kiezen tussen de opwindende wereld van bitcoin en de solide betrouwbaarheid van goud. Beiden kunnen elkaar verrijken binnen een investeringsportefeuille, complementair aan elkaar.

In deze context presenteert de Nederlandse broker GoldRepublic een speciale aanbieding. Voor nieuwe klanten die hun edelmetaal avontuur beginnen met een aankoop van ten minste 100 euro aan goud, zilver of platina, schenkt GoldRepublic een gram goud ter waarde van €55. Dit geeft zowel nieuwe als huidige bitcoin-houders de ideale mogelijkheid om hun investeringsstrategie te verbreden en een evenwicht tussen vernieuwing en zekerheid te bereiken.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
98-jarige-man wordt miljonair =na 70 jaar oude
98-jarige man wordt miljonair na 70 jaar oude investering
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Crypto-oplichter stuurt plots bijna $10 miljoen terug naar slachtoffer
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Bitcoiners opgelet: cruciale economische data in aantocht
Bitcoiners opgelet: cruciale economische data in aantocht
Advertentie