Roy van Krieken Roy van Krieken
19/10/2023 19:34 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/10/2023 19:50

Alle Bitcoin bezitters krijgen €55 gratis goud van Nederlands grootste broker

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
goud-bitcoin-goldrepublic-BTC

Foto: Shutterstock/Sambulov Yevgeniy

In het investeringslandschap vormen bitcoin (BTC) en goud een fascinerende combinatie. BTC vertegenwoordigt een digitale, vooruitstrevende economie, terwijl goud gezien wordt als de tijdloze waardestandaard.

GoldRepublic, marktleider in de handel van edelmetalen in Nederland, presenteert een unieke actie: Elke Nederlander die in het bezit is van bitcoin kan zich nu aanmelden en krijgt een gram goud cadeau, met een waarde van €55.

Bitcoin en goud: Een perfecte samensmelting?

Zowel BTC als goud staan bekend om hun vermogen om inflatie te trotseren en hun onafhankelijkheid van centrale financiële instellingen. Bitcoin, alhoewel nog jong en volatiel, biedt een revolutionair potentieel voor groei en innovatie. Goud aan de andere kant is al duizenden jaren een toevluchtsoord voor beleggers en blijft stabiel en vertrouwd, zelfs in moeilijke economische tijden.

Hoewel de waarde van BTC voornamelijk wordt gedreven door technologische voordelen en beperkte voorraad, wordt goud wereldwijd al duizenden jaren gewaardeerd als een betrouwbare waardeopslag. Beide bieden investeerders zekerheid, zij het op verschillende manieren.

In deze economisch onzekere tijden kunnen bitcoin en goud elkaar uitstekend aanvullen. De fluctuaties van bitcoin worden mogelijk getemperd door de betrouwbaarheid van goud, waardoor investeerders zowel stabiliteit behouden als ook ruimte voor groei hebben.

De synergie tussen BTC en goud

Goed heeft op dit moment een marktkapitalisatie van meer dan $12 biljoen, en dat biedt een rotsvaste stabiliteit. Dat staat natuurlijk sterk in contrast met de dynamische en onvoorspelbare waardeontwikkeling van bitcoin. Hoewel de mogelijkheid van buitengewone rendementen via bitcoin voor velen verleidelijk is, kent het ook zijn uitdagingen, zoals recentelijk is gebleken.

Er is daarom geen noodzaak om te kiezen tussen de opwindende wereld van bitcoin en de solide betrouwbaarheid van goud. Beiden kunnen elkaar verrijken binnen een investeringsportefeuille, complementair aan elkaar.

In deze context presenteert de Nederlandse broker GoldRepublic een speciale aanbieding. Voor nieuwe klanten die hun edelmetaal avontuur beginnen met een aankoop van ten minste 100 euro aan goud, zilver of platina, schenkt GoldRepublic een gram goud ter waarde van €55. Dit geeft zowel nieuwe als huidige bitcoin-houders de ideale mogelijkheid om hun investeringsstrategie te verbreden en een evenwicht tussen vernieuwing en zekerheid te bereiken.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
Shiba Inu knalt cryptomarkt voorbij na positief nieuws
Nieuwe crypto schiet 590% omhoog in minuten – handelaren verrast
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
Bitcoin Cash (BCH) vindt belangrijk steunniveau en nadert omslagpunt
Bitcoin bullmarkt voorbij? Voorspeller van 2018 crash waarschuwt voor top
Peter kocht 's werelds eerste
Peter kocht ’s werelds eerste “Bitcoin Lamborghini” voor slechts €106
Advertentie