Roy van Krieken Roy van Krieken
05/12/2023 17:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/12/2023 13:30

Alle Nederlanders met Bitcoin, XRP of Cardano krijgen €60 gratis goud

Bitcoin-BTC
icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
bitcoin-goud-goldrepublic-koers-goud

Foto: Shutterstock/Sasin Paraksa

Te midden van de indrukwekkende stijging van de crypto markt, met bitcoin (BTC) die een hoogtepunt van maar liefst $42.000 bereikt, lijkt het sentiment onder crypto investeerders weer helemaal terug van weggeweest. Optimisme voert na een jarenlange crypto winter eindelijk weer de boventoon.

Ondanks deze digitale groei blijft het verstandig om ook in traditionele activa zoals goud te investeren. Voor crypto-bezitters die hun portfolio willen diversifiëren, biedt Nederlands grootste goudplatform voor de laatste keer een speciaal aanbod: €60 gratis goud.

De balans tussen crypto en stabiliteit

In een financiële wereld waar cryptocurrencies zoals bitcoin, XRP en cardano mogelijk (hopelijk) binnenkort nieuwe hoogten bereiken, is het essentieel om toch een evenwicht te bewaren. Nu de crypto markt groen kleurt is het voor de meeste investeerders vooral genieten, maar wie slim is onthoudt dat de trend in een oogwenk ook weer om kan slaan.

Goud biedt in dat scenario een veilige haven en heeft een lange geschiedenis van het behouden van zijn waarde. Op deze manier kun je je beschermen tegen onverwachte en ongewenste crypto-tegenslagen.

Waarom juist nu diversifiëren?

In deze tijd van ongekende groei in de cryptomarkt, is het een strategisch moment om ook in goud te investeren. Dit versterkt niet alleen de portfolio’s van crypto-beleggers tegen onvoorziene marktveranderingen, maar biedt ook een kans om te profiteren van de goudkoers. Immers, we zagen eerder deze week de goudprijs tegenover de dollar nog naar een nieuwe all-time high schieten.

Pak vóór 12 december gratis 1 gram goud

Nu de waarde van 1 gram goud op €60 staat, is dit het perfecte moment voor crypto-investeerders om hun investeringen uit te breiden naar goud. GoldRepublic biedt nu een exclusieve kans voor alle Nederlanders die investeren in bitcoin, XRP of ADA om deze stap te zetten. Door simpelweg een account aan te maken en een eerste aankoop van meer dan 100 euro aan goud, zilver of platina te doen, ontvangen beleggers €60 gratis goud. Meld je aan bij GoldRepublic en begin vandaag nog met het diversifiëren van je portfolio.

Let op, deze actie loopt tot 12 december.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie