Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) bull en Wall Street-veteraan is “onverantwoord long” op bitcoin

Bitcoin (BTC) begint steeds meer tractie te krijgen bij ook reguliere investeerders. Een van de redenen hiervoor is dat bitcoin de afgelopen jaren relatief goed heeft gepresteerd, zo stelt ook Raoul Pal, CEO van Real Vision en tevens Wall Street-veteraan.

In een serie tweets legt hij uit waarom hij zo positief is over de toekomst van bitcoin. Volgens hem is goud een goede hedge tegen de ongelimiteerde geldprinterij van centrale banken, echter is bitcoin volgens hem nog beter:

“In feite heeft slechts één actief de groei van de G4-balans gecompenseerd. Dat zijn niet aandelen, obligaties, grondstoffen, krediet, edele metalen, of mijnwerkers. Slechts één asset presteerde enorm goed over bijna elke tijdshorizon.

Yup. Bitcoin.”

- Advertentie -

In een latere tweet geeft Pal aan “onverantwoord long” te zijn met bitcoin en dat het volgens hem “mogelijk niet eens waard is om voor de lange termijn in een andere activaklasse te zitten:”

“Mijn overtuiging in bitcoin stijgt elke dag. Ik ben al onverantwoord long. Ik denk nu dat het misschien niet eens de moeite waard is om een ander actief te bezitten als assetallocatie voor de lange termijn, maar dat is een verhaal voor een andere dag (ik denk hier nog steeds over na).”

Pal staat erom bekend een échte bitcoin bull te zijn. Hij verwacht veel van de moeder der cryptocurrencies. Zo zei hij in mei dit jaar nog te verwachten dat BTC naar de $40.000 zal stijgen.

Andere analisten verwachten nog hogere stijgingen. Zo is de Nederlandse PlanB. Volgens zijn stock-to-flow model zou bitcoin naar een prijs van $288.000 kunnen gaan stijgen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.249,13 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.249,13 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...