Kopieer de acties van onze analisten 30 dagen gratis

Bitcoin (BTC) is momenteel een koopje en het snelste paard op de markt, zegt auteur Rich Dad, Poor Dad

Ropbert Kiyosaki, een bekende Amerikaanse investeerder en auteur van Rich Dad, Poor Dad, vermoedt dat bitcoin (BTC) op het punt staat het “snelste paard” te worden in de race omtrent de beste store of value, of oppotmiddel.

Kiyosaki meldde onlangs dat goud 35% in de plus staat in 2020 terwijl de S&P 500 maar 3% in de plus staat. Hij zegt echter dat zilver de beste investering is dit decennium. Volgens de auteur is het de beste asset om de volgende redenen:

- Advertentie -

Zilver is nog steeds het beste, het is nog steeds 30% onder zijn all-time high (ATH). Het is de beste omdat het beperkt is in hoeveelheid, wordt gebruikt in de industrie en nog steeds betaalbaar is voor mensen met krappe budgetten.

Aldus Kiyosaki, die zegt dat de middenklasse goud en zilver kopen waardoor de prijzen stijgen. Kiyosaki noemt vervolgens bitcoin de “sleeper,” oftewel het onverwachte succes, en hij vermoedt dat bitcoin wellicht de andere assets binnenkort zal overtreffen en het “snelste paard” wordt in deze race.

Daar voegt hij aan toe dat spaarders de grootste verliezers zullen zijn doordat de Federal Reserve (Fed), de centrale bank van de VS, enorme bedragen aan het printen is wat voor inflatie van de dollar zal zorgen. Kiyosaki stelt dat bitcoin wellicht een “koopje” momenteel is doordat de prijs zal stijgen naarmate meer rijken bitcoin kopen terwijl de Fed biljoen dollars bijdrukt.

In april zei Kiyosaki dat hij bitcoin koopt omdat het los van de overheid staat. In mei voorspelde de auteur dat bitcoin binnen 3 jaar zal stijgen naar een prijs van maar liefst $75.000.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.258,88 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.277,37 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.156,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.192,06 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.223,92 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.258,88 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...